We verwarren pandemie met dodelijke dreiging

0

Aan de wijze woorden van deze gepensioneerde arts valt niets toe te voegen.

Hij slaat de nagel op de kop

Deel deze informatie

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]

Aan de wijze woorden van deze gepensioneerde arts valt niets toe te voegen. Hij slaat de nagel op de kop.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” column_structure=”2_5,3_5″][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”2_5″][et_pb_image src=”https://bewusteburgers.be/wp-content/uploads/2020/08/Artsenkrant_pandemie_preview.png” _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” title_text=”Artsenkrant_pandemie_preview” box_shadow_style=”preset1″ hover_enabled=”0″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”3_5″][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]

Psychose: toestand van collectieve paniek veroorzaakt door een gebeurtenis of een plaag die ervaren wordt als een permanente dreiging.

Er sterven elk jaar in ons land zo’n 110.000 mensen. Elke maand vallen er 9.100 doden. Dagelijks 300. Een beetje meer in de winter, wat minder in de zomer, het gemiddelde schommelt rond de 300 overlijdens per dag.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]

Lees verder op https://www.artsenkrant.com/actueel/we-verwarren-pandemie-met-dodelijke-dreiging/article-opinion-48939.html

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deel deze informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *