World Doctors Alliance

Deze dokters hebben zich verenigd om hun waarheid te spreken.

Deel deze informatie
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]

Graag even jullie aandacht

Deze dokters hebben zich verenigd om hun waarheid te spreken. Ze hebben vanuit hun ervaring en getuigenissen een heel ander verhaal te vertellen dan wat de media/ overheden verkondigen…

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_code _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” custom_padding=”0px|||||” hover_enabled=”0″][/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Deel deze informatie

5 thoughts on “World Doctors Alliance

  1. Hoe ook … er is sprake van nieuw normaal en oud normaal … maar wat het allemaal inhoudt ?????????? Veel wordt er hier niet gezegd naar mijn gevoel dan alleen namen van dokters opgenoemd en de richting waarin ze zich bewegen … Vrijheid voor de mensheid???? Wat houdt dat in??? Is dat dan in die vrijheid een andere mogen besmetten??? Een roker is bijv. vrij om zijn sigaret te roken, maar diegene naast hem ??? … is die dan niet vrij om zonder het inhaleren van die rook te mogen leven??? Zo toch ook met die besmetting van covid … krijg ik dan niet de vrijheid om minder kans op besmetting te lopen omdat anderen hun vrijheid gebruiken om er op los te leven??? Ik weet het niet als leek hoor! … ik weet zelfs niet meer wat die vrijheid als woord nog inhoud en die groep dokters verduidelijken mij dat hier toch niet. Waarschijnlijk ben ik te slecht op de hoogte van dat alles??? Mogelijk … maar misschien dan eens een team samenstellen voor gewone mensen zoals ik. Met dank.

Comments are closed.