Frans Parlement

Een dokter legt een verklaring af voor het Frans Parlement

Deel deze informatie

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”]

Een dokter legt een verklaring af voor het Frans Parlement

Cijfers, besmettingen, klinische modellen, gemuteerde virsussen en mondmaskers. Op 3 min. tijd geeft deze dokter de samenvatting van haar conclusies. De moeite van je tijd waard!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=L-r9VTcoHdA” _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”]

U kan de ondertiteling aanduiden rechtsonder in de video. 
Informatief vindt u hier de volledig vertaling:

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”]

Mevr. Wonner wou graag het woord, daarna zullen we de Minister horen en stemmen.

Dank u M. President, ik wou graag spreektijd omdat het grotesk is wat hier door enkelen
wordt gezegd.

Ik wil beginnen met de Minister opnieuw een vraag te stellen. Ik hoorde hem verschillende plaatsen, steden citeren.

Marseille heeft hij echter niet geciteerd, wat terecht is, gezien in Marseille de ziekenhuizen nooit volzet waren. Er zijn namelijk altijd bedden beschikbaar geweest op zowel de dienst spoed als op de dienst ‘intensive care’.

Ik wil graag onderstrepen, voor de nationale vertegenwoordiging
dat de criteria steeds veranderen . Vandaag is de voorzichtigheid door een aantal collega’s zodanig, (en we begrijpen dat, gezien het feit dat ze op het einde van hun Latijn zijn) dat ze mensen die enkel nood hebben aan 3L zuurstof plaatsen bij ‘Reanimatie’ en dat ik gerust (ik deed eerst jaren reanimatie voordat ik me naar de psychiatrie orienteerde) kan zeggen dat een patient dat 3L zuurstof nodig heeft, nooit eerder beschouwd werd als een geval dat nood had aan ‘reanimatie’.

Ik wil ook graag hetvolgende verduidelijken: ja het virus is gemuteerd en ja het circuleert sneller of trager (ik weet het eigenlijk niet want we kunnen de snelheid ervan niet opmeten, tenzij door de wiskundige modellen die vanaf het begin duidelijk incorrect bleken).
Ik wil in ieder geval ook uitleggen dat de gemuteerde versies duidelijk minder virulent zijn en dat de huidige klinische modellen absoluut niet lijken op die van de beginstituatie.
En ja, ik weet dat ik een verschikkelijke complotddenker ben, maar laten we kijken naar het geheel van de landen in Europa en België die opnieuw de behandeling met Hydroxychloroquine zal toelaten. Het is geen wondermiddel, maar ik zeg dit met respect voor zowel diegenen die overleden zijn als voor wie behandeld werd met dit geneesmiddel.

Ik wil nog eindigen met een scoop, want het nieuws is net uitgekomen: het ‘Center of disease control’ (CDC) heeft zijn excuses aangeboden aan de Amerikanen: ‘Het masker dient helemaal tot niets’.
Dames en heren, het is nooit bewezen én de CDC, die het équivalent is van onze gezondheidsraad van de hoogste wetenschappelijke autoriteit, heeft juist maatregelen genomen om uit te leggen dat het virus handmatig overgebracht wordt en nooit bewezen werd dat het via de lucht gaat.

Ik vond het belangrijk om jullie dit te verduidelijke zodat de we een halt kunnen toebrengen aan de fouten die door de regering worden verspreid o.v.v. deze informatie. Dankuwel.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deel deze informatie

3 thoughts on “Frans Parlement

Comments are closed.