Directeur WHO heeft vertrouwen: Einde pandemie in zicht (zonder vaccins)

0

De directeur-generaal van de WHO voor Europa, de Belg Hans Henri Kluge, vertelde de Deense staatstelevisie dat hij er vertrouwen in heeft dat Corona binnen een paar maanden voorbij zou zijn.

Deel deze informatie

De directeur-generaal van de WHO voor Europa, de Belg Hans Henri Kluge, vertelde de Deense staatstelevisie dat hij er vertrouwen in heeft dat de ‘pandemie’ binnen een paar maanden voorbij zou zijn.

De voorkomende mutaties zijn “normaal” en hebben er niet toe geleid dat het virus uit de hand liep. De “infectiecijfers” daalden in landen met hoge mutatie-incidentie even sterk als elders. De ergste scenario’s zijn voorbij.

Kluge verklaarde:

“Er zal nog steeds een virus zijn, maar ik denk niet dat er beperkingen nodig zullen zijn. Dat is een optimistische uitspraak.”

Mutaties zijn meestal het begin van het einde van een pandemie. De viroloog Friedemann Weber van de Universiteit van Giessen vertelde:

“Het voorjaar van 2021 zou al merkbaar zorgelozer moeten zijn, de zomer weer bijna normaal en de herfst weer zo goed als normaal.”

WHO-Vertreter: Ende der Pandemie in Sicht – offenbar auch ohne Impfung — RT DE

https://commonsensetv.nl/who-vertegenwoordigers-einde-pandemie-in-zicht-zelfs-zonder-vaccins/

Vertegenwoordiger van de WHO: Einde van de pandemie in zicht – blijkbaar zelfs zonder vaccinatie – DissidentNL

Deel deze informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *