Hebben De Verenigde Naties een plan voor de wereld?

AGENDA 21: wat houdt die precies in? Is het een complottheorie? Of is het een plan? Oordeel zelf!

Deel deze informatie

AGENDA 21: wat houdt die precies in? Is het een complottheorie? Of is het een plan? Oordeel zelf!

‘Agenda 21 voor Duurzame Ontwikkeling’ is het actieplan voor het inventariseren en beheersen van: alle land, al het water, alle mineralen, alle planten, alle dieren, alle bouw, alle productiemiddelen, alle energie, alle educatie, alle informatie en alle mensen in de wereld, tot zelfs het DNA toe. Inventaris en controle betekent dat alles gereguleerd is en aan strenge regels wordt onderworpen.

Agenda 21: Sustainable Development Knowledge Platform

Duurzame ontwikkeling, geen armoede en geen honger, dat zijn toch redenen om Agenda 21 te steunen?

Wat zijn de addertjes onder het gras?

Rosa Koire was 30 jaar taxateur in dienst van de overheid in de regio San Francisco en had als taak om de waarde van grond vast te stellen (bijvoorbeeld omdat de overheid er een spoorlijn wilde bouwen).

Ze kwam erachter dat er steeds minder grond beschikbaar was en de bestemming van bijna al het grondgebied was vastgelegd in allerlei plannen die ook in andere regio’s en staten identiek bleek te zijn. Zo stuitte ze op de Agenda 21.

Toen ze begreep hoe destructief dit plan zou zijn, begon ze actie te voeren. Ze schreef het boek “Achter het groene masker, VN Agenda 21” en was betrokken in een rechtszaak tegen de Amerikaanse staat.

De 17 doelen lijken op het eerste zicht een nobel streven (armoede en honger uitbannen, de biodiversiteit beschermen, duurzame energiebronnen, gelijkheid, onderwijs voor iedereen, werk voor iedereen, enzovoort). Maar de manier waarop men dit wil bereiken, is via beperking en controle, namelijk door het afnemen van alle vrijheden, rechten, menselijkheid en creativiteit.

Agenda 21 gaat uit van één wereldregering die controle heeft over alle gebieden van het leven. De Verenigde Naties is één van de belangrijke bestuurlijke organen. Uiteindelijk gaat alle macht van de landelijke volksvertegenwoordigers naar een wereldwijd bestuursorgaan. Op nationaal en regionaal gebied zullen mensen nog nauwelijks zelfbeschikkingsrecht krijgen.

What is UN Agenda 21? – The Post Sustainability Institute

De Agenda werd opgesteld in samenwerking met denktanken en genootschappen (o.a. Vrijmetselaars, Trilaterale Commissie, Council on Foreign Relations, Club van Rome, Bilderberg groep en grootbanken).

Ze eigenen zich de taak toe om de wereld te besturen en in een een globalistische en technocratische toekomst te stuwen (zonder inspraak van de bewoners van het volk).

Dit plan kunnen we nalezen in de boeken van WEF voorzitter Klaus Schwab: ‘Covid-19; The Great Reset’ en ‘The 4th Industrial Revolution’. https://www.weforum.org/agenda/2020/06/now-is-the-time-for-a-great-reset/

Ook in het Lock Step scenario van de Rockefeller Foundation vinden we de nodige informatie.

Lock Step scenario, enkele bronnen:

https://youtu.be/PBQlpDeF5yQ

https://pdf.usaid.gov/pdf_docs/PCAAB500.pdf

https://thewatchtowers.org/lockstep-written-10-years-ago-chronicles-how-to-bring-the-world-down-with-a-pandemic-this-report-was-produced-by-the-rockefeller-foundation/

Een sterng bewaakte maatschappij met sociaal puntensysteem, heropvoedingskampen, overbevolkte megasteden, camera’s, 5G, internet of things, het verdwijnen van privacy, doorgedreven censuur, digitalisering, smart cities, cryptogeld, inplantchips, vaccinaties, genetisch gemanipuleerd voedsel (GMO’s), een voorwaardelijk basisinkomen met verplichte gehoorzaamheid, geboortecontrole en een totale controle en mindsturing voor iedereen van geboorte tot dood.

In de video hieronder zien we via het Chinese model een glimp van wat de VN in petto heeft voor de hele wereld.

Is dit de toekomst die wij als mensheid willen manifesteren?

Deel deze informatie