Wenen, Napels, Rome: Politie kiest kant van het volk

0

Het is nog maar kleinschalig, maar het verzet van de politie moet ergens beginnen.
Ook burgerlijke ongehoorzaamheid in VS, waar steeds mee horeca en andere bedrijven de verplichte mondkapjes en andere beperkingen gewoon negeren, en NEE zeggen tegen de prik.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is PolitieVolk-600x320.png

Het is nog maar kleinschalig, maar het verzet van de politie moet ergens beginnen.

Ook in de VS zien we meer en meer burgerlijke ongehoorzaamheid, waar steeds mee horeca en andere bedrijven de verplichte mondkapjes en andere beperkingen gewoon negeren en NEE zeggen tegen de prik.

Een cruciaal element om het groeiende wereldwijde verzet tegen de Westerse corona dictaturen te doen slagen, is de steun van de politie. Zodra wetshandhavers weigeren om schadelijke bevelen uit te voeren, begint een autoritaire overheid zijn grip op het volk snel kwijt te raken.

Rome is na Wenen en Napels de derde stad in Europa waar de politie openlijk de kant van het volk heeft gekozen (screenshot). Agenten die werden ingezet om op te treden tegen horeca ondernemers die demonstreerden tegen de lockdowns en andere restricties, namen onder applaus van de aanwezigen hun helmen af.

Het afnemen van de helmen door de ME agenten in Rome was een simpel en kleinschalig teken van solidariteit, maar o zo belangrijk om op den duur het broodnodige sneeuwbaleffect te doen ontstaan.

Zodra agenten, ondernemers, artsen, militairen en onderwijzers zich achter het volk gaan opstellen en op vreedzame wijze weigeren mee te werken aan het onderdrukken van het volk, heeft het naar verhouding erg kleine clubje politieke machthebbers niets meer in handen.

ARTIKEL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *