In opstand tegen coronamaatregelen: ’Ons moederhart slaat op tilt’

De groep vrouwen roept moeders op de brandbrief naar de scholen van hun kinderen te sturen. „Van moederhart tot ieders hart vragen wij jullie dan ook de regels langs de lat van jullie eigen innerlijk kompas te leggen, en daar waar zij strijdig zijn met jullie geweten deze niet te volgen. Trek vandaag nog jullie grens bij het afdwingen van testen, het opleggen van quarantaine en het verplichten van mondkapjes.”

Deel deze informatie

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is moeder.jpeg

Bekende moeders roepen andere moeders op om lak te hebben aan de coronamaatregelen voor kinderen wanneer die strijdig zijn met jullie geweten. Onder andere Doutzen Kroes, Fajah Lourens, Lieke van Lexmond en Josje Huisman eisen door middel van een brandbrief versoepeling van de coronamaatregelen voor kinderen.

De groep vrouwen roept moeders op de brandbrief naar de scholen van hun kinderen te sturen.

Van moederhart tot ieders hart vragen wij jullie dan ook de regels langs de lat van jullie eigen innerlijk kompas te leggen, en daar waar zij strijdig zijn met jullie geweten deze niet te volgen. Trek vandaag nog jullie grens bij het afdwingen van testen, het opleggen van quarantaine en het verplichten van mondkapjes.

Ons moederhart slaat op tilt bij het idee dit nog langer machteloos aan te moeten zien, hoe een generatie kinderen en jongeren vastloopt in wat inmiddels vooral lijkt op een star, boekhoudkundig beleid dat (gefixeerd op virusbestrijding) hen compleet wegcijfert en opoffert.

ARTIKEL

About Author

Deel deze informatie