Advocaat klaagt arts en medewerkers vaccinatiecentrum aan wegens misleiding en valse voorwendselen

Het schorsen van medisch personeel op grond van vaccinatie verplichting is frauduleus en een grove schending van de mensenrechten.

Deel deze informatie


Een verpleegster die haar baan wilde behouden werd door de werkgever verplicht zich te laten vaccineren. 

Zij gaat met haar advocaat naar het vaccinatiecentrum. 

Artikel 4 van staatswet nr. 44/2021 bepaalt dat alle medewerkers van de medische dienst moeten worden ingeënt tegen het coronavirus.  Wie weigert, wordt geschorst. 

De advocaat vraagt de aanwezige arts, alvorens zijn cliënt te laten vaccineren, een schriftelijke verklaring te ondertekenen.

Met zijn handtekening moet de arts bevestigen dat het toegediende vaccin – zoals bepaald in de staatswet – beschermt tegen infectie met het SARS-COV2-virus.  

De dokter weigert een verklaring te ondertekenen. De advocaat belt vervolgens de politie en vraagt door middel van een proces-verbaal om alles op papier te zetten. 

De arts kon de brief niet ondertekenen omdat hij een ernstig strafbaar feit zou hebben gepleegd, namelijk het geven van een valse verklaring.  

Volgens de goedkeuringsdocumentatie (door de EU-commissie), beschermen de vier vaccins (Comirnaty van Pfizer / BioNTech, Moderna nu Spikevax, AstraZeneca nu Vaxzevria en Janssen van Johnson & Johnson) niet tegen infectie met het virus, maar tegen ziekte van Covid -19.  

De door de fabrikant verstrekte informatie is dus in strijd met de vereisten van de staatswet.

De vier experimentele middelen die worden gebruikt, zijn niet goedgekeurd om besmetting met het virus te voorkomen, maar om een ​​mogelijke ziekte te voorkomen.

De gevaccineerden kunnen besmet blijven met het virus en het doorgeven, evenals al die leden van het gezondheidspersoneel die zijn vrijgesteld van de vaccinatie.

Zien we hier ambtsmisbruik van kolossale proporties die gebaseerd is op een grote leugen?

De vaccinatie wordt niet gegeven en de advocaat klaagt nu de arts en medewerkers van het vaccinatiecentrum aan wegens misleiding en valse voorwendselen. De dokters bevestigden de hele gang van zaken in het bijzijn van de politieagenten.

Conclusie:

Het schorsen van medisch personeel op grond van vaccinatie verplichting is frauduleus en een grove schending van de mensenrechten.

https://www.tageszeitung.it/2021/07/11/falsche-wirkung/?fbclid=IwAR0q0HrGGiMgFxQ-aLp6Ev6oSXLeK3MuZku3JU9lEEcoh3aDOa-iNvFdE5Q

https://staopvoorvrijheid.nl/wp-content/uploads/2021/01/Vaccinatie-Veiligheidsclausule-4.pdf

Deel deze informatie

1 thought on “Advocaat klaagt arts en medewerkers vaccinatiecentrum aan wegens misleiding en valse voorwendselen

  1. Lijkt allemaal mooi, maar als je ziet war er allemaal gebeurt, dan is een ding zeker, WE ZIJN ER NOG LANG NIET !!!
    Ons oude normaal krijgen we niet meer terug, dat staat als een paal boven water.

Comments are closed.