Kunnen onze menselijke cellijnen gepatenteerd worden?

Artificial Intelligence (AI) is een kunstmatig neuraal netwerk met het vermogen om te communiceren door alleen te denken. Je kunt daarmee bijvoorbeeld je tv aanzetten door eraan te denken. Je gedachten zijn dan als het ware een wifi. Maar wat als het slimme huis ook opdrachten aan jou kan geven?

Deel deze informatie


Veel van mijn collega’s en ikzelf hebben vaak pogingen gedaan om het complete verhaal te vertellen. 

Onze mond wordt gesnoerd want het gaat om te veel geld. We hebben in de geneeskunde duidelijk geen vrijheid van meningsuiting.

Wat is het verschil tussen een natuurlijk product en een genetisch gemodificeerd organisme?

Je DNA is een blauwdruk van je leven, hoe je lichaam functioneert en hoe het groeit. DNA reproduceert onze gedachten en herinneringen

Je kunt je DNA vergelijken met een computercode of binaire code. Een kleine verandering in die code kan grote veranderingen tot gevolg hebben. 

Alles wat uit de natuur komt, kan niet worden gepatenteerd en levert dus geen geld op. Het zijn wilde vruchten, groenten of kruiden. 

Maar iets dat aangepast en  bewerkt is, kan wel worden gepatenteerd. Ze knoeien wat met de moleculen en ze voegen iets toe en het is niet natuurlijk meer. Dan kunnen ze er geld aan verdienen. Ze vragen een patent aan en patenten leveren miljarden op. Want dan is het een uniek product. Gezond of niet, dat maakt niet uit. Het brengt geld op. 

Een goed voorbeeld is Monsanto. Dat bedrijf kan zaden genetisch aanpassen. Daarmee heeft het iets gemaakt dat niet meer op de natuur lijkt. Het kan dus gepatenteerd worden en geld opleveren. Je ziet dan tomaten en mais in de supermarkt die er exact hetzelfde uitzien als wilde groenten, maar het niet zijn. Ze hebben iets veranderd. Dus aan de buitenkant ziet het er hetzelfde uit, maar van binnen is het niet hetzelfde meer. Daarom bezitten ze bij Monsanto de zaden en hebben ze er controle over.

Vertaal dit maar eens door naar een menselijke cellijn of een mens. Dit zou kunnen betekenen, dat wij als mens gepatenteerd kunnen worden of dat onze menselijk cellijnen gepatenteerd kunnen worden als er iets aan veranderd wordt.

Wat als ons DNA wordt gemodificeerd met genen van een andere soort? Zijn we dan nog steeds menselijk? Is dit transhumanisme? En wat als ons DNA genoom gewijzigd is? Als het vervolgens gepatenteerd wordt en eigendom van iemand is? 

Dit heet recombinant DNA en recombinant RNA-technologie. En het wordt voorgesteld voor de COVID-19 vaccinatie.

De COVID-19 vaccins zijn ontworpen voor het maken van een genetisch gemodificeerde organisme. Dat zijn hetzelfde jargon en dezelfde terminologie die voor Monsanto zaden worden gebruikt.

Wat zijn de ingrediënten van de COVID-19 vaccinatie?


We worden erg misleid door de media die enkel de mantra ‘vaccins zijn veilig en effectief’ verkondigt.

Belangrijk om te weten is dat veel vaccins MRC 5 ingeschakelde geaborteerde foetale cellijnen (diploïde cellen) van de jaren 60 gebruiken. Dit is een onsterfelijk gemaakte cellijn. Met andere woorden: het is een cel die het vermogen heeft verloren om door apoptose (celdood) te gaan. En een cel die dat proces van doodgaan niet kan doorstaan, wordt kanker genoemd. Een natuurlijk celproces is een proces dat leidt tot het afsterven van cellen die een afwijking vertonen en daardoor niet meer goed functioneren. 

Sommige vaccinaties die deze kankerachtige cellijnen gebruiken, zijn MMR (zoals mazelen, rubella, de bof, rode hond, waterpokken, gordelroos, hepatitis A en B en polio).

Ze injecteren kanker in je lichaam, samen met zeer giftige stoffen als kwikderivaten, aluminium afgeleiden en andere giftige stoffen. 

De producenten van vaccins zijn in het algemeen vrijgesteld van aansprakelijkheid. Dus als je bijwerkingen krijgt of het vaccin een of andere aanval of verlamming veroorzaakt, kan deze groep niet aansprakelijk worden gesteld. 

Wat is  het doel van het COVID-19 vaccin?

Ze willen een controle over het menselijk brein.

In 2010 werd in het Pentagon geavanceerd onderzoek gedaan. Het project concentreerde zich op DNA- en RNA-vaccins. Er werd een synthetisch DNA-vaccin ontwikkeld dat kan worden toegediend via een soort sticker met micronaalden, je voelt het nauwelijks in je huid. 

In 2012 erkende DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) het ontwikkelen van een hersenmachine-interface. Dat is Artificial Intelligence (AI), een kunstmatig neuraal netwerk met het vermogen om te communiceren door alleen te denken of om op afstand beïnvloed of gecontroleerd te worden. Dat is net zoiets als slimme domotica in je woning. Je kunt daarmee bijvoorbeeld je airco, fornuis of tv aanzetten door eraan te denken. Je gedachten zijn dan als het ware een wifi. Dat klinkt cool, denk je misschien. Maar bedenk wel: aan elk voordeel kleeft ook een nadeel. Want wat als het slimme huis ook opdrachten aan jou kan geven? Dit hangt allemaal samen.

Next-gen, niet-chirurgische nanotechnologie, omvat niet invasieve of minimaal invasieve hersencomputerinterfaces om direct in je hersenen te lezen en te schrijven. Dit wil zeggen, dat ze je herinneringen en gedachten kunnen herschrijven.

Sommige mensen vinden dit misschien heel spannend. Het lijkt The Matrix wel. En het is ook letterlijk die film met de rode of de blauwe pil. Wil je bijvoorbeeld karate leren? Dan kun je die techniek gewoon downloaden. Na het downloaden beheers je karate. Je lichaam weet dan hoe het moet. Of je wilt een Franse topkok worden. Dan download je wat nodig is en kun je op zijn Frans koken. Je kunt ook talen leren in een dag of een paar dagen.

Dit klikt heel cool. Maar als jij dit kunt beheersen, is er ook iets dat jouw brein controleert.

Iets is dan je emoties, ervaringen en gedachten aan het schrijven. Je hebt dus kunstmatige herinneringen aan bepaalde dingen. Weet je dan nog wat de realiteit is?  Op dat moment ben je een computerprogramma geworden.

Je bent geen mens meer, maar een personage in een computerprogramma dat je zelf niet kunt controleren.

DARPA financierde een bedrijf dat zachte, flexibele hydrogels produceert die onder de huid worden geïnjecteerd voor gezondheidsmonitoring. Ze synchroniseren met een smartphone app om de gebruiker onmiddellijk gezondheidsinzichten te geven. 

Maar de hydrogel-nanotechnologie groeit en verspreidt zich na implantatie in het lichaam. We weten helemaal niet hoe dit ons DNA kan beïnvloeden. We weten wèl, dat het informatie direct en continu kan verzenden naar een kunstmatige intelligentie (AI). Allemaal via een smartphone. 

Dit zijn de COVID-19 apps waarvan je waarschijnlijk al hebt gehoord. Het heeft allemaal hiermee te maken. Ze maken je nu al klaar voor deze app. Je hebt de software. Nu heb je alleen nog deze kleine hydrogel nodig die in je lichaam geïnjecteerd moet worden. En dan wordt je lichaam voor altijd gecontroleerd.

Zo weten ze continu alles van je. Het gaat naar een AI-programma (ID 2020).

Het COVID-19 vaccin is dus anders. Je lichaam verandert voor de rest van je leven. Het creëert een nieuw wezen op aarde. Het vernietigt ons oude zijn… wie we werkelijk zijn.

We moeten opkomen voor ons bestaan, onze kinderen, onze families en onze gezondheid. Kortom, voor de toekomstige generatie en voor de mensheid.

Onderzoek naar de HORROR ingrediënten van de C@VID-negentien vaccinatie

Deel deze informatie