Vandana Shiva: het ‘verdeel en heers’ plan

0

het plan van de 1% om je ‘wegwerp’ te maken

Korte video door de internationaal bekende milieu-activiste Vandana Shiva, over het ‘verdeel en heers’ plan

De wereld is er voor alle wezens, niet voor een handvol miljardairs. Eénheid is interconnectie in diversiteit.  We worden door de 1% gescheiden van de natuur en de aarde door de biodiversiteit, de zaden, het land en het klimaat te controleren.  Hebben alle wezens geen gelijke rechten als diverse leden van de Aarde-familie?

De manier hoe je de wereld ontwerpt in je geest is de manier hoe je je verbindt met de echte wereld.

Wanneer je het ontwerpt als dode materie om uitgebuit te worden, zal je het uitbuiten.  Wanneer je het ontwerpt met diepe erkenning van interconnectie zal je deze relaties voeden.

x

x

Het opgelegde mechanistisch denken is in eerste instantie gebaseerd op de veronderstelling dat we gescheiden zijn van de natuur en dat de natuur is gevormd door deeltjes apart van elkaar, in de kwantumwereld is er geen gescheidenheid.

x

x

Voor de eerste keer in de menselijke geschiedenis wordt technologie, in de handen van de miljardairs, de nieuwe beschavingsmissie voor de mensheid.

Bill Gates heeft een nieuw project aangekondigd, genaamd ‘Ag One’: alle landbouw zal één landbouw zijn, door hem gecontroleerd.  Een nieuw rapport werd hierover opgemaakt door Navdanya.

Veel geld is in handen van zeer weinig mensen, zij investeren in alle bedrijven.  De bedrijven zijn geen onafhankelijke bedrijven meer.

Verdeel en heers wordt een noodzaak voor de 1% om verder de macht te houden.
En welk economisch beleid wordt doorgeduwd terwijl mensen verdeeld worden?

De weigering om mee te werken met onrechtvaardige wetgeving is wat Gandhi een plicht van de waarheid noemt.

x

x

Als we niet beginnen om de zaadjes van aarde-democratie te zaaien, zal 99% van de mensen ‘wegwerp’ worden, vooral met de big tech die werken aan artificiële intelligentie.

Eén mensheid, één aarde: we zullen niet verdeeld worden, samen zijn we sterk!

x

x

De video kan je hier bekijken

x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *