Wie bestuurt jouw leven?

Alles wat we nu meemaken, met egoïstische daden van bestuurders die controle willen over jouw leven, dat is een stimulans om maximaal je eigen binnenwereld in eigendom te nemen en aan autonoom en authentiek zelfbestuur te doen.

De mensheid wordt vol het nieuwe tijdperk in geduwd. De huidige problemen die er zijn, vragen om ‘Watermantijdperk-oplossingen’, namelijk in eenheid en gelijkwaardigheid samenkomen om vrijheid tot stand te brengen. 

Dit gaat heel concreet over de lessen rondom sociale uitsluiting van mensen die ervoor kiezen zich niet te laten vaccineren, wat in verschillende landen op Aarde nu tot uitvoer gebracht wordt of gaat worden.

Ook wordt er een podium gegeven aan vingerwijzen en oordelen rondom deze volle Maan. Dus de komende weken zal er veel strijd zijn. Dit zijn lessen die geleerd moeten worden, om een gezond Watermantijdperk te laten ontstaan. Zonder de kracht en vrijheid van het individu kan er nooit een gezond en evenwichtig nieuw Watermantijdperk ontstaan. 

De structuur van de huidige systemen (bestuur, bestuurlijke macht en controle en beperkingen) waarin we gevangen zitten, wordt afgebroken zodat het nieuwe kan ontstaan. En omdat een structuur de ruggengraat van een samenleving is, blijft na de vernieuwingen niets hetzelfde. Dat is best een heftige periode. 

Het proces voor het collectief dat daarna volgt, is wanneer Pluto het dierenriemteken Waterman ingaat en dit is vanaf januari 2024 tot 20 januari 2044. In die periode worden de puntje op de i gezet en doorleefd de mensheid alle kanten van de Watermanprincipes, namelijk; sociale waarden, broederschap, gelijkwaardigheid, bewustzijn, vernieuwing, vrijheid en technologie.

We bouwen aan een nieuwe basis voor 1000 jaar vrede van het volgende niveau van een 5D maatschappij voor de mensheid op Aarde.

De huidige gang van Pluto door Steenbok vraagt om het diepe besef dat we alleen onszelf kunnen besturen en dat de ware autoriteit in onszelf ligt. 

Dat authenticiteit, dus wie jij ECHT bent, (wie jij in Wezen bent) de basis is in jezelf waarop je kan vertrouwen en bouwen. En dat gaat zelfs tot diep in iedere cel, vezel, DNA en atoom van het lichaam. Want zelfs ons DNA en eiwitten (spikes), alles is vervuild geraakt met invloeden van buitenaf. We zijn in slaap gesust en leven met ons bewustzijn in de digitale wereld van onze mobiel en computer en in een wereld waar velen de interesse in de wereld en elkaar hebben verloren. 

De autoriteit is weggegeven aan bestuurders, dus aan andere mensen en omstandigheden van buitenaf, die ons BESTUREN.

Dus de wake-up-call die we nu doormaken in het laatste deel van Pluto door Steenbok, is essentieel.

Door de pijn te voelen van besturing die buiten onszelf ligt, van onbetrouwbare en egoïstische leiders, komt er het besef dat je deze macht en kracht bij jezelf dient te houden. Dus dat je zelf verantwoordelijk bent voor het besturen van je eigen leven en dit niet uit handen kan geven.

Met de individuele IK-Kracht wordt niet de kracht van het kleine vaak beschadigde ego bedoeld, maar de stille kracht van het IK, waarin je jezelf centraal zet, zonder egoïstisch te zijn, maar wakker en aanwezig bent en jouw plekje in het geheel accepteert en claimt. 

In de periode van 1929 tot 1952 was er veel onrust, macht en onmacht en zelfs genocide (Pluto in Leeuw) om maximale controle te krijgen over de buitenwereld en de mensheid. In deze periode zijn in de wereld om ons heen de besturende controlesystemen ontstaan, waar wij nu nog steeds in gevangen zitten.

Het gaat nu om de processen van macht en controle over de binnenwereld van de mens. Dat proces is volop bezig en ook al zichtbaar op dit moment, voor hen die willen en kunnen zien en persoonlijk met dit innerlijke proces bezig zijn. Als de blik naar buiten gericht is, dan heb je zeer waarschijnlijk ook geen bewustzijn over je innerlijke proces en de belevingswereld in jezelf.

En dan is er zeer waarschijnlijk ook geen zicht op wat zich aan het ontvouwen is, namelijk een gevecht over de controle van de persoonlijke binnenwereld van ieder mens. Helaas is dit het geval voor het grootste deel van de mensheid.

Het innerlijke proces is voor ieder persoonlijk erom te doen dat je machtig of krachtig verbinding, autonomie en authenticiteit krijgt met je eigen binnenwereld, tot in iedere vezel van je DNA, atomen en eiwitten. 

Alles wat we nu meemaken, met egoïstische daden van bestuurders die controle willen over jouw leven, dat is een stimulans om maximaal je eigen binnenwereld in eigendom te nemen en aan autonoom en authentiek zelfbestuur te doen. We leren op nieuwe manieren oude magische kwaliteiten toe te passen die we al een eon niet meer hebben toegepast en zijn vergeten.

De afgelopen jaren zijn we door luchtvervuiling (chemtrails) en vervuiling van het drinkwater, lichamelijk besmet geraakt met grafeen. En ook de prik blijkt vol te zitten met (geprogrammeerde) grafeen; dat laten de nieuwste onderzoeken zien.

Mensen die de prik hebben genomen, scheiden ook minuscule spike eiwitten uit die gekoppeld zijn met grafeen. De geprogrammeerde grafeen geeft elektromagnetische verstoringen in het energieveld van het lichaam en naar de omgeving. Vooral de eerste weken. Daarom ervaren veel mensen spasmen of overbelasting van het zenuwstelsel, doordat het elektromagnetische in het lichaam is verstoord.

Grafeen is de nano-toepassing van grafiet en heeft energetisch de bijwerking dat het ons afscheidt van de hogere dimensies van ons bewustzijn, Ziel en Multi-dimensionale energielichaam. 

Concreet wordt je licht-as energetisch verbroken, meestal bij de schedelrand in de nek (vooral in de hersenen in de verstoring groot). De licht-as is het centrum van je binnenwereld en ‘Goddelijke Bewustzijn’, daar waar je stilte en ZIJN is. Als deze verbinding verbroken is, dan kan nog wel de verbinding met de Ziel op een andere manier er zijn, maar de verbinding met je Goddelijk Bewustzijn is er dan niet meer. Bewustzijn uit hogere dimensies, in je multi-dimensionale energielichaam, zoals de Engelen en Opgestegen Meesters, kunnen je dan niet meer of moeilijk bereiken en je zal zelf actief deze multi-dimensionale verbindingen weer tot stand moeten brengen. Dus geleide meditatie vanuit Engelen en Meestersferen verliezen hun kracht en werkzaamheid, als je te veel verstorend grafeen in je lichaam hebt.

De verbindingen herstellen met deze Lichtsferen lukt dan alleen vanuit de eigen ‘Goddelijke’ lagen in jezelf, die de vele bewustzijnslagen van de Ziel overstijgen. Een andere benaming voor deze ‘Goddelijke’ lagen in jezelf is jouw ‘Wezenlijke Zelf’, dus wie jij in jouw ‘Wezenlijke Essentie’ bent. 

Deze kracht ligt niet buiten jezelf, maar is de Kern van het levende licht van de ‘Godsvonk’, ook wel ‘Monade’ genoemd, waarmee je deze reis in deze Schepping bent begonnen. Ik noem het jouw ‘Kosmisch Hart’. 

Dit is geen chakra, maar gaat voorbij aan het etherische en energetische. Dit is een bolletje van levend bewust Licht en zetelt op het middenrif, net onder het borstbeen. Dit is een punt van ZIJN. Deze kern van jouw ‘Goddelijke’ bewustzijn opent zich alleen vanuit onvoorwaardelijkheid naar jezelf en wat er in jouw binnenwereld beleefd wordt en dus aandacht vraagt. 

De verbluffende nieuwe wetenschap ‘Epigenetics’ over de biochemische effecten van het functioneren van de hersenen laten zien dat alle cellen van je lichaam worden beïnvloed door je gedachten. Bruce H. Lipton, Ph.D., een gerenommeerde celbioloog, beschrijft in onderstaande link de precieze moleculaire routes waardoor dit gebeurt.

Dr. Bruce Lipton: binnen één generatie is de wereld positief getransformeerd – Bewuste Burgers

Met bewuste aandacht en een onvoorwaardelijke open blik, beweeg je mee met wat vanbinnen aandacht nodig heeft. Vanuit de dualiteit wordt groter wat je aandacht geeft, maar als je jezelf vanuit onvoorwaardelijkheid (heelheid) openstelt voor je innerlijke beleving, dan word je stap voor stap naar je kern geleid. Dan pel je alle verstoringen stap voor stap af en kom je in de stilte in jezelf, in het ZIJN. Je geeft dan als het ware het (be)stuur aan je ‘Goddelijke Zelf’. 

Wat je denkt, dat ben je in je diepste wezen

Je gedachten bepalen hoe je naar jezelf en de wereld kijkt. Dat betekent dat al je handelingen gebaseerd zijn op je gedachten. Wie die waarheid eenmaal tot zich door laat dringen, beseft dat onze geest de echte schepper is van ons karakter, ons gedrag en daarmee het leven dat we leiden.


Wat je denkt, dat ben je in je diepste wezen – Bewuste Burgers

Het is een bewuste daad en keuze om je open te stellen voor jezelf, jouw Kosmisch Hart en voor jouw IK-besef, waarmee jij je eigen binnenwereld weer in eigendom neemt. Dit is een actief Wilsbesluit.

Niet vanuit de lagere stampende wil, maar vanuit een schoon, onvoorwaardelijk en krachtig open Wilsbesluit. Vanuit deze onvoorwaardelijke verbinding met jezelf herstel je de verbinding met het Kosmisch Hart, de ‘Goddelijke’ licht-as in jezelf en de kosmische multi-dimensionale verbindingen met de hogere Lichtsferen (wat eigenlijk multi-dimensionele delen van jezelf zijn).

Meditatie herstelt de innerlijke verbinding met je Wezenlijke Goddelijke Zelf. Je claimt je eigen binnenwereld, door het bevrijden en in eigendom nemen van het Kosmische Hart vanuit onvoorwaardelijke aanwezigheid en dat is precies wat NU van het grootste belang is om deze periode goed door te komen. Je komt weer in je rust en innerlijke verbinding en kan jezelf zuiveren en weer opnieuw gaan opbouwen van binnenuit, vanuit het ‘Kosmisch Hart’, het centrum van je Wezenlijke Zelf. Van daaruit kan de materie van het lichaam de nieuwe frequenties zelf vinden en installeren en de vervuiling van wat niet authentiek van jou is, herkennen en loslaten.

Als iemand vol zit met grafeen en de verbinding met de Ziel en de hogere multi-dimensionale delen van het bewustzijn niet meer aanwezig kunnen zijn in het lichaam, dan kun je het gevoel hebben dat je geen verbinding meer kan maken met de essentie van die persoon. Als jij het zelf bent, dan kun je het gevoel hebben jezelf kwijt te zijn. Je voelt je dan vreemd en merkt in kleine dingen op dat je uit verbinding bent met jezelf en ook met de wereld om je heen. 

Het kan ook voelen alsof je niet helemaal aanwezig kan zijn in het moment en mogelijk laat zelfs jouw geheugen je in de steek. Het geheugen hoort bij de binnenwereld, want astrologisch gezien horen beide bij de Maan. Dit allemaal kan een gevoel geven van grote eenzaamheid. Maar het is te herstellen door regelmatig in je binnenwereld bewust en vanuit een actief Wilsbesluit, het IK-besef, weer te claimen en het ‘Kosmisch Hart’ te openen en aan het roer te zetten. Dit doe je vanuit een diepe meditatieve staat.

Gelijktijdig is het nodig om de grafeen en vreemde (spike) eiwitten ook fysiek uit je lichaam te werken met supplementen en gezuiverd water drinken.

Hieronder enkele tips:

https://rumble.com/vk5uuz-la-quinta-columna-on-more-antioxidants-that-help-detoxify-the-body-from-gra.html?mref=lveqv&mc=48pz1

https://rumble.com/vk4c5q-la-quinta-columa-informs-on-antioxidants-that-degrade-graphene-oxide.html?mref=lveqv&mrefc=2

https://www.orwell.city/2021/07/more-antioxidants.html

https://www.facebook.com/PraktijkCalis/posts/537529571014592

https://www.lichtwerkersnederland.nl/wilsbesluit-en-herstel-van-verbindingen-volle-maan-in-waterman-van-22-augustus-2021/