Dr. Bruce Lipton: binnen één generatie is de wereld positief getransformeerd

Stel je voor dat kinderen leraren zoals Dr. Bruce Lipton op school hebben! De wereld zou binnen één generatie positief zijn getransformeerd.

Deel deze informatie

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.8.2″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Stel je voor dat kinderen leraren zoals Dr. Bruce Lipton op school hebben! De wereld zou binnen één generatie positief zijn getransformeerd.

https://youtu.be/82ShSNuru6cl

Verbluffende nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen over de biochemische effecten van het functioneren van de hersenen laten zien dat alle cellen van je lichaam worden beïnvloed door je gedachten. Bruce H. Lipton, Ph.D., een gerenommeerde celbioloog, beschrijft de precieze moleculaire routes waardoor dit gebeurt.

Met behulp van eenvoudige taal, illustraties, humor en alledaagse voorbeelden laat hij zien hoe de nieuwe wetenschap van epigenetica een revolutie teweegbrengt in ons begrip van het verband tussen geest en materie, en de diepgaande effecten die het heeft op ons persoonlijke leven en het collectieve leven van onze soort.

Nikola Tesla geloofde in het belang van energie, frequentie en vibratie.

Nikola Tesla – ‘Als je de geheimen van het universum wilt vinden, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie.’

“De dag dat de wetenschap niet-fysische verschijnselen begint te bestuderen, zal ze in een decennium meer vooruitgang boeken dan in alle voorgaande eeuwen van haar bestaan.”

https://www.brucelipton.com/books/biology-of-belief

[/et_pb_text][et_pb_video src=”https://youtu.be/82ShSNuru6cl” _builder_version=”4.8.2″ _module_preset=”default”][/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deel deze informatie

3 thoughts on “Dr. Bruce Lipton: binnen één generatie is de wereld positief getransformeerd

Comments are closed.