Amerika’s Frontline dokters: “Inenting van kinderen met experimentele covidvaccins is roekeloos en onethisch”

0

In de 80 pagina’s tellende petitie van AFLDS, staat dat COVID-19 “nul risico” op overlijden inhoudt voor kinderen in deze leeftijdsgroep, en dat de “experimentele injecties” risicovoller zijn dan de ziekte zelf voor kinderen.

Deel deze informatieAMERICA’S FRONTLINE DOCTORS (“AFLDS”) is een onpartijdige, non-profit organisatie van honderden aangesloten artsen uit het hele land, die een scala aan medische disciplines en praktische ervaring in de frontlinie van de geneeskunde vertegenwoordigen. 

America’s Frontline Doctors

In de 80 pagina’s tellende petitie van AFLDS, staat dat COVID-19 “nul risico” op overlijden inhoudt voor kinderen in deze leeftijdsgroep, en dat de “experimentele injecties” risicovoller zijn dan de ziekte zelf voor kinderen.

“Wij artsen zijn pro-vaccin, maar dit is geen vaccin”, zei AFLDS-oprichter Simone Gold, MD, JD, in een verklaring op de website van de groep.

Dit is een experimenteel biologisch agens waarvan de schade goed is gedocumenteerd (hoewel onderdrukt en gecensureerd) en snel groeit, en we zullen het gebruik van Amerikaanse kinderen als proefkonijnen niet steunen.”


Home – No More Silence – Telling Our Stories

Dr. Roth is een arts voor spoedeisende hulp in Mobile, Alabama, zonder duidelijke banden met de staatspolitiek. 

“Dr. Roth heeft in vele maanden geen COVID-19-patiënt gezien, maar hij ziet momenteel veel patiënten die naar de afdeling spoedeisende hulp komen als post-COVID-19-injectiepatiënten”, stelt de petitie. “Al deze patiënten kwamen binnen met COVID-19-achtige symptomen die binnen 48 uur na de injectie optraden. Al deze patiënten moesten in het ziekenhuis worden opgenomen. Verschillende van deze patiënten stierven door het vaccin.”

De dokters benadrukken dat de vaccins ‘experimenteel’ zijn omdat ze een autorisatie voor noodgevallen hadden in plaats van volledige FDA-goedkeuring.

Ten eerste was de noodverklaring waarop ze allemaal gebaseerd zijn ongerechtvaardigd. De eisers in kunnen tijdens het proces aantonen met deskundig medisch en wetenschappelijk bewijs, met inbegrip van de eigen gegevens en studies van de gedaagden, dat er geen sprake is van een bonafide “noodsituatie voor de volksgezondheid” als gevolg van de SARS- Cov-2-virus of de ziekte COVID-19. 

Eerder deze maand kondigde America’s Frontline Doctors een nationale RV-tour aan om de medische censuur i.v.m. COVID-19 te bestrijden en de cultuur te annuleren”.

De tour, getiteld “The Uncensored Truth: Physicians and Patients Standing Up for Science, Freedom and Common Sense”, werd op 10 mei gelanceerd in Phoenix.

Vrijwel alle PCR-tests waren gekalibreerd om vals-positieve resultaten te produceren, waardoor de beklaagden en hun tegenhangers in deelstaatregeringen dagelijkse rapporten konden publiceren met ernstig opgeblazen COVID-19-“gevallen” en “doden” -tellingen die de bedreiging voor de volksgezondheid schromelijk overdrijven .

Zelfs als we uitgaan van de nauwkeurigheid van deze tellingen, weten we nu dat COVID-19 een sterftecijfer heeft dat ver onder het oorspronkelijk verwachte percentage ligt – 0,2% wereldwijd en 0,03% voor personen onder de 70 jaar. 95% van de “COVID -19” sterfgevallen omvatten ten minste vier extra co-morbiditeiten.

Tegelijkertijd wordt het Amerikaanse publiek, wanhopig op zoek naar een terugkeer naar de normaliteit, na een jaar van meedogenloze psychologische manipulatie door middel van angstberichten over SARS-CoV-2/COVID-19 en de daarmee gepaard gaande ongekende ontberingen van hun grondwettelijke en mensenrechten, verteld in een zorgvuldig georkestreerde openbare berichtencampagne dat de vaccins “veilig en effectief” zijn en een “paspoort” terug naar de vrijheden die ze ooit genoten. 

Het verzoekschrift van de rechtbank heeft tot doel de toestemming voor het gebruik in noodgevallen van het vaccin voor kinderen ongedaan te maken.

https://assets-global.website-files.com/5fe278eca0211c320de2c6ef/60c2c0ef2f009a01af1e18be_Doc%2010%20Original%20AFLDs%20Complaint.pdf

Het noemt de vaccins “gevaarlijke biologische agentia die het potentieel hebben om grotere schade aan te richten dan de ziekte COVID-19 zelf.” 

De nationale media onderdrukken informatie. De officiële tellingen van doden en gevallen zijn niet correct.

De vaccins zijn niet-goedgekeurde, onvoldoende geteste, experimentele en gevaarlijke biologische agentia die aanzienlijk grotere schade kunnen aanrichten dan het SARS-CoV-2-virus en de ziekte COVID-19 zelf. 

Volgens gegevens uit het Vaccine Adverse Events Reporting System (“VAERS”) van de gedaagden, wordt 99% van alle sterfgevallen toegeschreven aan vaccins in het eerste kwartaal van 2021 toegeschreven aan de COVID-19-vaccins, en slechts 1% aan alle andere vaccins. 

De vaccins lijken verband te houden met een reeks diepgaande ernstige medische complicaties, waaronder myocarditis, miskraam, onregelmatige vaginale bloedingen, stollingsstoornissen, beroertes, vasculaire schade en auto-immuunziekte

Ondertussen genieten Pfizer, Moderna en Janssen statutair verleende immuniteit van aansprakelijkheid voor eventuele schade veroorzaakt door hun experimentele producten.

Afwijkende medische meningen worden systematisch gecensureerd. Werkgevers in de particuliere sector en alle overheidsniveaus bieden dramatische prikkels om de vaccins te accepteren, en straffen voor het weigeren ervan. 

Onder deze omstandigheden is het voor vaccin-subjecten niet mogelijk om vrijwillig geïnformeerde toestemming te geven aan de vaccins, en de “warp speed”-uitrol van deze gevaarlijke, niet-geteste biologische agentia aan de Amerikaanse bevolking vormt een niet-consensueel menselijk experiment dat in strijd zijn met het internationaal gewoonterecht .

Eisers zijn beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg wier afwijzing van de vaccins en promotie van alternatieve producten heeft geleid tot de beëindiging van hun dienstverband of de schorsing van hun professionele licentie, of hen in een onhoudbare ethische band heeft geplaatst die hun vermogen om hun gekozen beroep uit te oefenen verstoort en hun levensonderhoud en werkgelegenheid bedreigt. 

Tevens bevinden zich onder de eisers ouders en kinderen die onder extreme druk staan ​​om de vaccins te accepteren,  en de geliefden van een oudere vrouw wiens leven werd afgebroken nadat ze een vaccin had gekregen, zonder vrijwillige, geïnformeerde toestemming te hebben gegeven en een aantal personen die ernstig gewond zijn geraakt door een vaccin, zonder vrijwillige, geïnformeerde toestemming te hebben gegeven.

Er zijn geen langetermijngegevens over mogelijke voordelen van de experimentele vaccins.

Zelfs met de experimentele vaccins kun je het virus nog steeds overdragen en besmet raken. 

Coronavirussen bestaan ​​al tientallen jaren; ze maken deel uit van de oorzaak van verkoudheid.

Amerika’s Frontline dokters: “Inenting van kinderen met experimentele covidvaccins is roekeloos en onethisch”

ProtectTheChildren’ is een krachtige korte film en een kritische campagne over covidvaccinatie waarin Amerikaanse dokters het gevaarlijke gebrek aan goede risicobeoordeling en de ontbrekende veiligheidsgegevens van covidvaccins op de lange termijn blootleggen. 

Amerika’s Frontline dokters vertellen ons in onderstaande video (Frontline Films™ van AFLDS.org) dat de recente fervente druk om kinderen in te inenten met deze experimentele covidvaccins ongelooflijk roekeloos en onethisch is. 

Dr. Teryn Clarke:

“Duizenden zijn gestorven na het krijgen van het vaccin, sommigen van hen waren kinderen zo jong als 1-2 jaar oud. Dat is de noodsituatie…”

#ProtectTheChildren: A Critical Lawsuit for Life

De programma’s van AFLDS zijn gericht op een aantal kritieke kwesties, waaronder:

• Amerikanen voorzien van op wetenschap gebaseerde feiten over COVID-19;

• Bescherming van de onafhankelijkheid van artsen tegen overmacht van de overheid;

• Bestrijding van de “pandemie” met behulp van evidence-based benaderingen zonder afbreuk doen aan de grondwettelijke vrijheden;

• Bestrijding van medische annuleringscultuur en mediacensuur;

• Bevorderen van zorgbeleid dat de arts-patiënt beschermt relatie;

• Uitbreiding van de behandelingsopties voor COVID-19 voor alle Amerikanen die dat nodig hebben;

• Versterking van de stemmen van eerstelijnsartsen in de nationale gezondheidszorg gesprek.

https://www.facebook.com/AmericasFrontlineDoctors/

Wanneer kinderen spreken:

No more silence!

About Author

Deel deze informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *