President Kroatië Zoran Milanovic is klaar met alle hysterie: “We laten ons niet meer vaccineren”

0

President Milanović uitte zijn frustratie over medisch autoritarisme en COVID-hysterie die door de reguliere media en de globalisten werden gepusht.

Deel deze informatie


“We zullen niet meer worden gevaccineerd”, zegt president van Kroatië Zoran Milanovic.

Nadat een verslaggever vroeg waarom de vaccinatiegraad in Kroatië niet zo hoog is als in andere landen van de Europese Unie, antwoordde de president: “We laten ons niet meer vaccineren”.

Kroaten zijn “voldoende ingeënt” en zouden volgens president Zoran Milanović de risico’s van besmetting met COVID op hun eigen voorwaarden moeten kunnen accepteren.

President Milanović uitte zijn frustratie over medisch autoritarisme en COVID-hysterie die door de reguliere media en de globalisten werden gepusht.

“Als iemand tegen me zegt dat het doel [van deze hysterie] is om het coronavirus helemaal uit te roeien, zeg ik tegen diegene dat dat onmogelijk is. Wat nu belangrijk is, is dat we het normale leven weer oppakken,” zei Milanovic vanuit zijn kantoor tegen de pers.

Waarom zaait de media zoveel paniek? 

“Mensen krijgen duizenden ernstigere ziektes terwijl wij het al anderhalf jaar over corona hebben,” zei hij.

De president sprak zich ook uit tegen de obsessie met veiligheid. “Niemand kan helemaal veilig zijn. Een leven zonder risico of ziekte bestaat niet,” benadrukte hij.

De Kroatische president Zoran Milanovic zei eerder deze maand dat de mediahysterie rond corona mensen op de zenuwen begint te werken en dat we terug moeten naar normaal (zie geüploade video hieronder).

Deel deze informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *