Eerlijke arts: Informatie die je komende tijd niet op tv zal horen maar binnenkort wordt gestopt met alle vaccins

Arts adviseert geen prikken meer te halen en vertelt dat er momenteel veel informatie naar buiten komt die eerder nog niet beschikbaar was en dat zeer binnenkort zal worden gestopt met alle coronavaccins.

Deel deze informatie


Chelsea Harman uit Engeland besloot vrijdag haar eerste coronavaccin te halen omdat ze dit jaar moet reizen en het haar leven een stuk gemakkelijker zou maken. Vier uur na de prik kreeg ze drie bulten op haar hoofd: twee ter grootte van een erwt en één ter grootte van een druif. Ze zitten er nog steeds.

Vrijdagavond besloot ze het noodnummer van de Britse National Health Service (111) te bellen. Zaterdag werd ze teruggebeld door een arts.

Op het moment dat de arts Chelsea adviseerde om geen prikken meer te halen, besloot ze het gesprek op te nemen.

https://www.facebook.com/519270617/videos/iv-made-this-available-to-share-i-wasnt-sure-if-to-post-this-or-not-but-i-feel-t/471067841090472/

Chelsea belde ook nog een keer 111 om te bevestigen dat de vrouw die ze aan de lijn had gehad daadwerkelijk een arts was. Ook dit gesprek heeft ze opgenomen. Het telefoonnummer in beeld is van het St Richard’s Hospital in Chichester in het graafschap West Sussex.

“U zegt dus dat ik geen vaccins meer moet halen?” vroeg Chelsea aan de arts. “Dat is mijn advies, ja.”

De arts zei dat er momenteel veel informatie naar buiten komt die eerder nog niet beschikbaar was en dat zeer binnenkort zal worden gestopt met alle coronavaccins.

“Dit is informatie die je de komende tijd waarschijnlijk niet op tv zult horen,” zei ze. “Het is een lang verhaal. Zeer binnenkort zal worden gestopt met alle vaccins. Mensen weten het niet, maar ze zijn niet…”

Chelsea zei dat haar 22-jarige zus op het punt staat haar booster te halen.

“Nee, alsjeblieft, absoluut niet,” onderbrak de arts haar. “Dat is niet nodig. Alsjeblieft, nee.”

Luister: vrouw meldt bijwerking coronavaccin en krijgt vervolgens een heel eerlijke arts aan de lijn

https://www.facebook.com/519270617/videos/iv-made-this-available-to-share-i-wasnt-sure-if-to-post-this-or-not-but-i-feel-t/471067841090472/

Deel deze informatie