De (on)geldigheid van de PCR-test

2

De PCR-test welke overal wordt gebruikt om op te sporen wanneer iemand besmet is of niet…

Deel deze informatie

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

De PCR-test. Wat is dat eigenlijk? Wat vertelt hij ons wel/niet?  Is hij een handig instrument om te weten te komen hoeveel mensen gevaarlijk ziek zijn of zullen worden door het COVID-19 virus? Kijk zeker naar deze video. Dat kost je 5 min van je tijd en doet de hoeveelheid cortisol in je bloed waarschijnlijk wat zakken.  

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=h2M4VTybYGI” _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

About Author

Deel deze informatie

2 thoughts on “De (on)geldigheid van de PCR-test

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *