FROM ISRAEL: OUTCRY TO THE WORLD

Ilana vertelt over de Green Pass, de Freedom Bracelet, het mRNA vaccin en de mensenrechten schendingen. “Die momenteel doen denken aan de Holocaust”.

Deel deze informatie

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 7CE92B10-57F6-419A-AD22-9DB96BEF35F0-f4bd3b4c-600x600.jpeg

Ilana Rachel Daniel doet een emotionele noodkreet vanuit Jeruzalem, de hoofdstad van Israël. In een record tempo probeert de regering de gehele bevolking – inclusief zwangere vrouwen en kleine kinderen – te vaccineren tegen het corona virus.

Burgerrechten worden ter zijde geschoven en mensen kunnen pas weer deelnemen aan de samenleving na vaccinatie”, vertelt Ilana via een livestream verbinding aan Flavio Pasquino in de BLCKBX studio, die Ilana op het spoort kwam n.a.v. een – nog – emotionelere audio clip op Telegram.

Ilana vertelt over de Green Pass, de Freedom Bracelet, het mRNA vaccin en de mensenrechten schendingen.

Die momenteel doen denken aan de Holocaust”, aldus de Jodin die 30 jaar geleden vanuit de US naar Jeruzalem emigreerde.

Ilana Rachel is in Jeruzalem actief als gezondheidsadviseur en voorlichter van een nieuwe politieke partij die flink wordt tegengewerkt door het regime. Een bankrekening openen, is niet mogelijk en ook worden leden van de partij in hun dagelijks leven tegengewerkt. De facebook groep is verwijderd en ook de site is niet meer te vinden.

Luister naar het radio interview en lees het artikel hier.  

| The Jewish Press – JewishPress.com | Israel News Talk Radio | 3 Adar 5781 – February 15, 2021 | JewishPress.com

https://www.jewishpress.com/multimedi…

OUTCRY TO THE WORLD, FROM ISRAEL!!! Pfizer overrules Israel under Coronavirus lies

Deel deze informatie