Ter Kameren op 1 april 2021: een zwarte vlek in onze geschiedenis als mensheid…

Wat kunnen we hier op zeggen? Zijn er woorden voor?

Zien we niet wat de kinderen zien? Dat de keizer geen kleren draagt?

Zijn we de betekenis kwijt van de verhalen die we onze kinderen vertelden?

Wat leren we onze kinderen hiermee?

Een getuigenis en video van een ouder ter plaatse


Toen we in Le Bois aankwamen, hadden de jongeren plezier, ze zongen en dansten. Het was echt mooi om te zien.

Geen slecht gedrag behalve afval op het gazon. We keken naar hen vanuit het andere uiteinde van het gazon. Totdat de politie tientallen rijen vormden en, vergezeld van ongeveer 15 paarden, de menigte begon aan te vallen. In het begin was ik bang voor ze omdat ze vlak naast het water stonden. De politie heeft bewust meerdere paniekbewegingen in het leven geroepen en daarmee het leven van de jongeren in gevaar gebracht. In Italië is er een nachtclub voor mijn huis. In 2018 vielen er 6 doden als gevolg van een paniekbeweging. De jongeren die deze beweging vrijwillig uitlokten zitten in de gevangenis.

Is er geen manier om een ​​klacht in te dienen, zelfs niet symbolisch, tegen dit beleid?

N.C

Deel deze informatie