Welkom zonder vaccinatiepas

0

Ondernemers die geen onderscheid tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden willen maken.

Deel deze informatie

Tot nu toe is een vaccinatiepas of coronapas in België nog niet nodig voor de toegang tot horeca, concertzalen, kappers,… zoals dat wel het geval is in o.a. Denemarken. De informatie hieronder hebben we met toestemming overgenomen van ezaz.nl, en belicht een prachtig initiatief dat medische discriminatie wil tegengaan.

De mediaal en van overheidswege opgedrongen experimentele ‘vaccinatie’ verdeelt de wereld steeds meer. De overheden stellen de toediening van het ‘vaccin’ weliswaar niet wettelijk verplicht (vanwege de aansprakelijkheid bij het grote aantal bijwerkingen, ook zeer ernstige), maar via de aan openstelling van horeca en cultuurlocaties gestelde voorwaarden duwt ze de ‘onwilligen’ toch uit de samenleving.

Steeds meer ondernemers willen dat onderscheid tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden niet maken en verenigen zich.
Op de website animap.info staat een kaart met een overzicht van Duitse ondernemers die hun klanten willen ontvangen ongeacht of deze de ‘vaccinatie’ hebben ondergaan. Een gelijk initiatief is inmiddels gestart in Zwitserland en Oostenrijk.

De initiatiefnemers zijn overdonderd door de toestroom van ondernemers die alle klanten welkom willen blijven heten. Ze kunnen het aantal meldingen niet aan. Voor de veiligheid staat hun server in Zwitserland (net zoals die van ezaz.nl).

Het initiatief geeft aan dat de parallelle samenleving vorm krijgt.

Meer informatie op animap.info.

Deel deze informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *