Overheid geeft menselijk recht op knuffelen, handen geven en zuurstof inademen terug!

0

Horeca uitbater wil GEEN champetter spelen tegen het natuurlijke en levensnoodzakelijke recht op samenkomen. De mensen voelen de urgentie van de maatregelen NIET meer en volgen de maatregelen NIET meer.

Deel deze informatie

De hormonen die vrijkomen na een knuffel maken je niet alleen gelukkig, ze zijn ook gezond.

Wanneer we iemand knuffelen, komt in het lichaam het hormoon oxytocine vrij, niet toevallig het knuffelhormoon genoemd. Dit hormoon speelt een belangrijke rol bij hechting en vertrouwen. Het hormoon is cruciaal voor gevoelens van verbondenheid, liefde en vriendschap – niet te onderschatten als het aankomt op geluk

Je bent nooit te oud voor knuffels, integendeel: hoe ouder je wordt, hoe belangrijker ze worden.

Hoe ouder je wordt, hoe fragieler je fysieke toestand, waardoor menselijk contact steeds belangrijker wordt voor je gezondheid”, zegt psychologe Janice Kiecolt-Glaser van de Ohio State University. 

Volgens haar onderzoek naar stress en mentale gezondheid bij ouderen heeft eenzaamheid een enorme invloed op hun gezondheid. Een knuffel versterkt menselijk contact en vermindert die eenzame gevoelens. 

Je bent ook nooit te jong voor knuffels. Een bekende studie uit 1997 van de Emory University vond een link tussen aanrakingen en een lager stressniveau.

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170121_02687254

In onderstaand videofragmenten hoort u dat de overheid het eeuwenoude natuurlijke en levensnoodzakelijke menselijk recht op knuffelen en handen geven teruggeeft.

Tevens geeft de overheid het eeuwenoude levensnoodzakelijke recht om zuurstof in te ademen terug aan de mensen! 

Zuurstof staat gelijk aan leven. Zonder zuurstof bestonden er geen eiwitten (proteïnes), geen koolhydraten en geen water. Het is dan ook de levensbron van alle cellen. Ook die van de mens!

Het beroven van de hersenen van zuurstof is voor een kind of een adolescent niet alleen schadelijk voor de gezondheid, het is crimineel.

Meer informatie hieromtrent vindt u in onderstaande link:

https://bewusteburgers.be/blog/2021/05/11/verbod-op-het-dragen-van-zuurstofdieven-in-duitse-franse-en-amerikaanse-scholen/

In onderstaand videofragment kan u horen dat het nu gelukkig voorbij is!

De tijd van verbieden en verplichten IS voorbij!

De herwonnen vrijheid komt geen dag te vroeg!

De Horeca uitbater wil GEEN champetter spelen tegen het natuurlijke en levensnoodzakelijke recht op samenkomen. De mensen voelen de urgentie van de maatregelen NIET meer en volgen de maatregelen NIET meer. 

De bijeenkomst EUROPEANS UNITED van 29.05.2021 voor de (herwonnen) vrijheid, was een fantastische, energie gevende belevenis onder een stralende zon met heel veel mensen uit diverse Europese landen : Nederlanders, Fransen, Luxemburgers, Duitsers, Oostenrijkers, Spanjaarden, Italianen, Britten, een Griekse en Zweedse delegatie en uiteraard ook veel Vlamingen, Brusselaars en Walen. 

Volgens sommige media waren er maar met 500, volgens andere media met 3000-4000. In werkelijkheid waren er om en bij de 16.000 !! Er is een telling gebeurd en de stoet is gefilmd in een 7,5 min durende timelaps. 

12 sprekers uit tal van landen, waaronder de Belgische advocate Carine Knapen, hebben het volk toegesproken. 

Want ‘Human rights are NOT negotiable!

Deel deze informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *