Interview dr. Reiner Fuellmich

In dit interview praat Jorn Luka van The Trueman Show met de Duitse topadvocaat dr. Reiner Fuellmich over zijn bevindingen over de coronacrisis en hoe we hier zullen uit raken.

Deel deze informatie

In dit interview praat Jorn Luka van The Trueman Show met de Duitse topadvocaat dr. Reiner Fuellmich over zijn bevindingen over de coronacrisis en hoe we hier zullen uit raken.

x

x

Dr. Reiner Fuellmich heeft in het verleden met succes erg grote rechtszaken gevoerd tegen Deutsche Bank, Volkwagen en Kuehne Nagel. Sinds vorig jaar maart strijdt hij samen met collega’s wereldwijd tegen de onnodige en schadelijke corona-maatregelen en startte de Duitse topadvocaat een buitenparlementaire onderzoekscommissie. Sinds 10 juli 2020 heeft hij een groot aantal getuigenissen afgenomen bij wetenschappers, artsen en experts om antwoorden te vinden op de vele vragen over de corona-crisis.

Jorn Luka startte een half jaar geleden een eigen podcast serie ‘The Trueman Show’ en neemt de kijker mee in zijn zoektocht naar het vinden van de waarheid. Voor zijn 29ste podcast sprak hij met dr. Reiner Fuellmich over de theorie dat het ‘virus’ uit een lab komt, over de verborgen agenda, de vaccins, de nabije toekomst, wat we zelf kunnen doen, over de komende rechtszaken en nog veel meer.

Nederlandse ondertiteling door: Nienke Groenendijk

x

Meer podcasts van The Trueman Show vind je hier.

Deel deze informatie