Volledig gevaccineerd Gibraltar ziet forse stijging corona gevallen

Faalt het vaccineregime? De geschiedenis herhaalt zich. In 1853 werd vaccinatie verplicht in Leicester, iedereen was gevaccineerd en toch was daar de grootste uitbraak…

Deel deze informatie


Het land Gibraltar, dat op 1 juni een vaccinatiegraad van 99 procent bereikte, ziet nu een verbazingwekkende piek in het aantal gevallen.

Het aantal corona gevallen per dag is met maar liefst 2500 procent toegenomen, wat bewijst dat het vaccineregime faalt.

Herhaalt de geschiedenis zich?

In 1853 werd vaccinatie verplicht in Engeland en Amerika. Toen deze vaccinaties verplicht werden ontstonden er epidemieën van de pokken in Amerika en Europa. 

De dokters uit die tijd vonden het absurd dat er zoveel gevallen van pokken waren bij de gevaccineerden. Het vaccin was niet veilig en de mensen hadden er serieuze bijwerkingen van (ziekte, handicaps en dood). 

Leicester was zo’n een dorpje waar smallpox vaccinatie verplicht was en mensen gearresteerd werden als ze het vaccin weigerden

100% van de mensen waren gevaccineerd en toch was daar de grootste uitbraak van smallpox.

De mensen waren boos omdat hun kinderen enorme gezondheidsschade ondervonden van dit vaccin, terwijl het niet effectief was. De mensen hadden er genoeg van en begonnen te demonstreren. 

Met succes herwonnen ze hun keuzevrijheid en verviel de verplichting tot vaccinatie!

Het vaccineren werd gestaakt waarop van hogerhand beweerd werd dat het nog erger ging worden. Maar ze slaagden er veel beter in de epidemie te overwinnen zonder vaccinatie.   

Bronnen:

De theorie achter vaccinatie – Bewuste Burgers

Deel deze informatie

1 thought on “Volledig gevaccineerd Gibraltar ziet forse stijging corona gevallen

  1. Spectaculaire cijfers, maar weinig inhoud. Mooi gebruik van het cijfer %2500 terwijl dit toch niet veel zegt? Als je van 1 besmetting naar 25 besmettingen gaat op een aantal dagen tijd is dit toch van een andere orde dan van 1000 besmettingen naar 25000 besmettingen. Dit kan gaan over 1 feestje. Of bekijk ik dit verkeerd?

Comments are closed.