Buit de overheid minerale voedselvoorzieningen uit om zo de mensheid te controleren?

Is het plan van de overheid een gecontroleerde zelfdestructieve staat van beweging te creëren waardoor de mens ervan overtuigd is dat bepaalde “deskundige” mensen de controle moeten overnemen van het geldsysteem en de veiligheid (in plaats van vrijheid en gerechtigheid) moeten herstellen voor iedereen?

Deel deze informatie“Wie de voedselvoorziening controleert, controleert de mensen; wie de energie controleert, kan hele continenten beheersen; wie geld controleert, kan de wereld beheersen.” -Henry Kissinger-

Een voorbeeld:

Economische ingenieurs bestuderen het gedrag van de economie en het consumentenpubliek door zorgvuldig een basisproduct zoals rundvlees, koffie, benzine of suiker te selecteren en vervolgens een plotselinge verandering of schok in de prijs of beschikbaarheid te veroorzaken, waardoor ieders budget en koopgedrag uit vorm zijn.

Vervolgens observeren ze de schokgolven die het gevolg zijn door de veranderingen in advertenties, prijzen en verkoop.

Het doel van dergelijke studies is om de knowhow te verwerven waardoor men de publieke economie in een voorspelbare staat van beweging of verandering kan brengen.  

Het plan is een gecontroleerde zelfdestructieve staat van beweging te creëren die het publiek ervan zal overtuigen dat bepaalde “deskundige” mensen de controle moeten overnemen van het geldsysteem en de veiligheid (in plaats van vrijheid en gerechtigheid) moeten herstellen voor iedereen. 

Wanneer de onderworpen burgers niet in staat worden gesteld hun financiële zaken te beheersen, worden ze volledig tot slaaf gemaakt en zijn ze een bron van goedkope arbeidskrachten.

Niet alleen de prijzen van waren, maar ook de beschikbaarheid van arbeid kan worden gebruikt als middel om schokken te testen. Arbeidsstakingen leveren uitstekende testschokken op voor een economie, vooral in de kritieke servicegebieden van vrachtvervoer (transport), communicatie, openbare nutsbedrijven (energie, water, afvalophaling), enz.

Door schoktesten is gebleken dat er een direct verband bestaat tussen de beschikbaarheid van geld dat in een economie stroomt en de echte psychologische vooruitzichten en reacties van massa’s mensen die afhankelijk zijn van die beschikbaarheid.

Heeft Afrika geweldige minerale hulpbronnen die de regering volgens het beleid van het ‘Kissinger-rapport’ wil uitbuiten?

Het beleid van de Amerikaanse regering, het ‘Kissinger-rapport’, geproduceerd in het midden van de jaren zeventig toen Henry Kissinger bij de regering betrokken was, stelt expliciet dat het doel van het buitenlands beleid in Afrika is om de bevolking te verminderen. 

Niet het geven van zuiver water en scholing, maar anticonceptie en abortus om de bevolking van Afrika te verkleinen omdat ze daar geweldige minerale hulpbronnen hebben die de regering wil uitbuiten.


Ze willen ervoor zorgen dat de Afrikanen zich niet ontwikkelen en hun hulpbronnen niet voor zichzelf kunnen gebruiken.

Er is een vastberaden inspanning van buitenlands beleid om de bevolking van Afrika te beheersen. Afrika is een enorm continent en zou hun mensen zelf kunnen voeden, maar het beleid van het westen vooral in Europa laat dit niet toe.

Tussen 1990 en het jaar 2000 hebben de Verenigde Staten, Canada en Europa ongeveer 6 miljard dollar bijgedragen aan anticonceptiemiddelen. Niet om de mensen te helpen, niet om schoon water en zuiver voedsel te geven, niet om malaria te bestrijden. ‘Laat ze sterven’ is het hele idee.

We moeten de Afrikanen er dus van bewust maken dat ze zich moeten verdedigen tegen de invloed van buitenlands beleid.

Een citaat uit een toespraak van Henry Kissinger. 2009 uit een toespraak voor de WHO Council on Eugenics, 25 februari 2009.

“Zodra de kudde de verplichte gedwongen vaccinatie accepteert, is het spel voorbij! Ze zullen alles accepteren – gedwongen bloed- of orgaandonatie – voor het ‘grotere goed’. We kunnen kinderen genetisch modificeren en steriliseren – voor het ‘grotere goed’. en jij controleert de kudde. Vaccinmakers kunnen miljarden verdienen, en velen van jullie in deze zaal zijn vandaag investeerders. Het is een grote win-win! We dunnen de kudde uit en de kudde betaalt ons voor het leveren van uitroeiingsdiensten. Nu, wat eten we voor lunch, hè?”

Meer uitleg over deze manier van denken vindt u in onderstaande video.

..”you will be killed by your own Government: .. sheeple “where do i sign up”

Nog een laatste citaat:

“Macht is het ultieme afrodisiacum” en “Ouderen zijn nutteloze eters” -Henry Kissinger-


Een getuigenis van een verpleegkundige werkzaam in een woonzorgcentrum:

Ik zie al heel de tijd hoe onze bewoners in afzondering worden geplaatst. Vooral na de vaccinatie is bij mij de knop omgedraaid. Hen was vrijheid beloofd. Die is er niet gekomen. Integendeel, er zijn nog steeds strikte maatregelen van toepassing. Blijkbaar is de vaccinatie niet de beloofde weg naar de vrijheid. Nog steeds mogen onze ouderen hun familie niet zien….

En het gaat nog veel verder. Er is het verhaal van een bewoner die na twee dosissen te hebben ontvangen toch plots positief testte. De man, die in de negentig was, was niet ziek. Enkel positief getest. Toch moest hij in quarantaine en mocht hij zijn kamer niet meer verlaten. Hij begreep dit niet. Ze hebben uiteindelijk besloten om hem op bed te fixeren, omdat hij niet op de kamer wou blijven. Dat heeft geleid tot doorligwonden, met als gevolg sepsis en een bloedvergiftiging, waaraan hij is overleden. En wat stond er op het overlijdenscertificaat? Covid!

Die man is misschien wel door corona overleden, maar in elk geval niet aan covid. Wel aan de maatregelen!

Vera Sharav, tevens overlevende van de Israëlische holocaust, is van mening dat de lockdowns van vandaag de herhaling zijn van de holocaust door de oligarchen.

Ze is openbare pleitbezorger voor mensenrechten en de oprichter en voorzitter van de Alliance for Human Research Protection (AHRP). Ze werd geïnterviewd door Dr.Reiner Fuellmich, een Duitse advocaat. Hieronder kan u haar verhaal beluisteren:

Israeli holocaust survivor Vera Sharav and Dr. Reiner Fuellmich (German lawyer) – Global Genocide

Bronnen:

Nurses for freedom: beroving van vrijheid in rusthuizen, ook na vaccinatie! – Bewuste Burgers

Kissinger – WHO – 25.2.2009 – Professor Cahill 26th July 2020

..”you will be killed by your own Government: .. sheeple “where do i sign up”

Depopulation through forced vaccination: The Zero Carbon solution | 2020-11-05

Deel deze informatie