Europarlementariërs verdedigen grondrechten EU-burgers en verzetten zich tegen verplichte vaccinatie en coronapaspoort

De regering transformeert burgerrechten en vrijheden in privileges die ze naar eigen goeddunken toekennen of intrekken naargelang burgers risicovolle gezondheidsbehandelingen ondergaan. Dit is afgeperste toestemming.

Deel deze informatie


Als reactie op de toenemende schendingen van de fundamentele mensenrechten in de hele EU, namen leden van het Europees Parlement een gemeenschappelijk standpunt in ter verdediging van de grondrechten van alle EU-burgers, die nu worden bedreigd door verplichte vaccinatie en misbruik van het digitale covid-certificaat.

MEPs Press Conference | On the abusive use of Green-Certificate | The European Parliament Outcry

Tijdens een persconferentie in Straatsburg, op 20 oktober 2021, gaven ze ook uiting aan de ernstige zorgen van honderden personeelsleden die voor het Europees Parlement werken, die dreigen hun baan te verliezen als ze niet over het digitale groen certificaat (DGC) beschikken.

De persconferentie genaamd “Verdediging van de grondrechten door zich te verzetten tegen het misbruik van digitale covid-certificaat” werd toegesproken door vier EP-leden: Christine Anderson (Duitsland, ID), Francesca Donato (Italië, NI), Ivan Vilibor Sinčić (NI, HR) en Cristian Terheş (ECR, RO).

Deze Europarlementariërs hebben besloten om een ​​stem te geven aan miljoenen Europese burgers die in de hele EU strijden voor hun grondrechten.


MEP Christine Anderson (Germany, ID)

Europarlementariër Christine Anderson zei na het benadrukken van het belang van mensenrechten:

“Laat me dit zeggen, ik ben niet bang voor dit virus. Waar ik bang voor ben, is dat regeringen deze of enige andere crisis misbruiken om inbreuk te maken op burgerrechten, deze in te trekken of de vrijheid helemaal in twijfel te trekken.

Wat we in deze crisis hebben gezien, is dat burgerrechten en vrijheden zijn getransformeerd van fundamentele rechten in privileges die regeringen naar eigen goeddunken toekennen of intrekken.

Ik roep alle Europeanen op om op te staan ​​tegen elke regering die onze vrijheid en burgerrechten probeert af te nemen!”

MEP Francesca Donato (Italy, NI)


Advocaat en Europarlementariër Francesca Donato zei dat “we een werkelijk verschrikkelijke situatie hebben in Europa vandaag omdat de mensenrechten niet worden gerespecteerd en overal in Europa vreedzame protesten met geweld worden onderdrukt”.

Het covid-certificaat, geïntroduceerd als een hulpmiddel om het vrije verkeer te vergemakkelijken, wordt nu in veel landen door nationale regeringen gebruikt als een “verplicht” paspoort voor elke sociale activiteit, inclusief werkgelegenheid. Kijk maar naar Italië.

Italiaanse havens blijven staken tot vaccinatiepaspoort van de baan is – Bewuste Burgers

Burgers worden gedwongen om invasieve en risicovolle gezondheidsbehandelingen te ondergaan. De geïnformeerde toestemming van burgers is een afgeperste toestemming. 

Zelfs als mensen medische contra-indicaties hebben voor het ontvangen van vaccins, zijn ze verplicht om het te nemen. Ze worden gedwongen om het te doen omdat ze hun baan zouden verliezen, hun fundamentele rechten zouden verliezen als ze het niet doen. De gegevens over bijwerkingen die we op papier kunnen lezen, worden gewoon onderschat.

Home – No More Silence – Telling Our Stories

The testimonies project – the movie

We hebben dus een medische kwestie die een democratische kwestie is geworden. We moeten vandaag allemaal staan ​​voor de verdediging van de mensenrechten in Europa, we moeten het allemaal samen doen en we moeten het nu doen!

MEP Ivan Vilibor Sinčić (NI, HR)

Europarlementariër Ivan Sinčić zei: “Het is echt triest om te zien dat vrijheden, rechten en rechtsstaat in Europa vandaag in gevaar worden gebracht.

Helaas kun je in sommige landen je baan niet behouden zonder DGC, kun je openbare gebouwen niet betreden zonder DGC, kun je niet naar binnen een winkel zonder DGC”.

Het DGC geeft een vals gevoel van veiligheid omdat het de persoon niet beschermt tegen het krijgen of verspreiden van het virus. Het DGC is volkomen onlogisch, niet wetenschappelijk en moet worden opgegeven.

Sinčić verklaarde dat hij het personeel van het Europees Parlement volledig steunt in hun standpunten van non-discriminatie, niet-segregatie en de vrijheid om naar de werkplek te komen.

“Mijn boodschap aan het personeel is simpel: je bent niet de enige en vecht voor je rechten! We vechten met je mee!”


Cristian Terheş (ECR, RO)

Europarlementariër Cristian Terhes citeerde uit artikel 46 van de oorspronkelijke verordening inzake het DGC, waarin de wens van het Europees Parlement werd uiteengezet om de fundamentele mensenrechten te handhaven.

“Nou, als we nu kijken, een paar maanden nadat het DGC in de Europese Unie is opgelegd, zien we precies het tegenovergestelde, namelijk dat al deze rechten die door deze verordening zouden worden beschermd, nu feitelijk worden geschonden.

Mensen kunnen niet meer werken en leven onder de dreiging hun baan en hun levensonderhoud te verliezen als ze dit certificaat niet hebben. Is dit het type Europese Unie dat we willen bouwen, dat we willen accepteren?”

Honderden mensen die voor het Parlement werken, worden geconfronteerd met de dreiging “dat ze vroeg of laat, als ze het DGC niet hebben, hun baan zullen verliezen. Maar ze hebben niets verkeerds gedaan. Dit is de absurde situatie. Dit is niet eerlijk jegens hen, het is niet eerlijk jegens de burgers van deze Unie en het is niet eerlijk jegens ons allemaal. Om deze redenen “zijn we er voor u en zullen we voor u vechten”.

De standpunten die deze leden van het Europees Parlement publiekelijk hebben geuit ter verdediging van de grondrechten, ook van het personeel dat voor het Europees Parlement werkt, worden gedeeld door vele anderen, die zich zullen verenigen om actief op te treden tegen de voortdurende aanvallen op de grondrechten die worden veroorzaakt door het misbruik van het Digitale covid-certificaat.

Bronnen:

https://www.facebook.com/340832756541451/posts/915249002433154/?d=n

MEPs press Conference on the abusive use of Green Certificate – European Parliament

Wekelijkse update Steven Arrazola: Persconferentie Europees Parlement tegen gebruik Coronapas – Bewuste Burgers

”We zullen vechten voor jullie rechten” verklaren 4 Europarlementariër in Brussel maar de media zwijgt… — blckbx.tv

Deel deze informatie