Wekelijkse update Steven Arrazola: Persconferentie Europees Parlement tegen gebruik Coronapas

Europarlementsleden hekelen het feit dat bepaalde landen de coronapas gebruiken om vrijheden van burgers af te nemen en vinden dat dit absoluut niet kan. Dit is een zware schending van Europese mensenrechten.

Deel deze informatie


Deze week wil ik het hebben over vrijheid. Vrijheid is geen recht, het is een plicht en niemand kan deze van je afnemen. 

We weten door pijnlijke ervaring dat vrijheid nooit vrijwillig wordt opgegeven door de onderdrukker, ze moet geëist worden door de onderdrukten. Dit is altijd zo geweest en dit zal nooit veranderen. 

Weet je nog enkele maanden geleden? Met tromgeroffel werd de “weg naar de vrijheid” aangekondigd. Professor Pierre Van Damme beloofde ons dat we groepsimmuniteit gingen bekomen als 60 á 70% van de bevolking geprikt ging zijn. Hij liet weten dat het bewezen was dat je na jouw prik het virus niet meer kon overdragen. 

Gerenommeerde wetenschappers die hieraan twijfelden werden door journalisten belachelijk gemaakt. Politici deden uiteraard vrolijk mee want ze begrepen zeer goed dat ze zichzelf zo enorm populair konden maken. Iedereen wou van die verdomde maatregelen en dat lastig virus verlost zijn dus plaatsten we allen onze hoop op de “schitterende prikken”. 

Zelf besloot ik echter wel heel snel dat ik zelf geen prik nodig had. Ik had immers al Corona gehad in maart 2020 en reeds een jaar geleden was al duidelijk dat er niets beter was dan de natuurlijk opgebouwde immuniteit.

Natuurlijke immuniteit 13x effectiever dan vaccins – Bewuste Burgers

Ik begon sceptisch te worden toen Pierre Van Damme beweerde, in februari dit jaar, dat je 12 dagen na de prik niet meer besmettelijk was. Ik ben niet medisch geschoold maar dat leek me echt wel straf dus contacteerde ik toen verschillende wetenschappers die thuis zijn in deze materie. Allemaal waren ze toen unaniem, het is bijna onmogelijk dat deze uitspraak van Pierre Van Damme zou kunnen kloppen. Toen ik dit hoorde werd ik sceptischer en begon ik mij nog meer te verdiepen in deze materie en wou ik vooral begrijpen wat de mNRA-prik in ons lichaam doet. 

Opnieuw sprak ik met verschillende wetenschappers. Wat ze mij vertelden was werkelijk schrikwekkend. Ze legden mij uit wat het Spike-eiwit doet in een lichaam van iemand die geprikt is.

Ze voorspelden toen al dat de gevolgen van het massaal prikken van de bevolking, en zeker van jongeren die amper last hebben van dit virus, hallucinant gingen zijn. 

Helaas zouden we dit pas echt duidelijk gaan beginnen te merken in de lente van 2022. Ik sprak de laatste weken met verschillende artsen en zij laten me, jammer genoeg, nu al weten dat de toestand zeer ernstig is

Home – No More Silence – Telling Our Stories

Vooral pediaters zijn zeer angstig door wat ze nu al zagen en ze vrezen dat het nog veel erger wordt. Vooral de jongeren met hartafwijkingen zijn gigantisch toegenomen. 

https://rumble.com/vn212d-the-testimonies-project-the-movie.html

Verschillende pediaters schreven al verschillende brieven naar onze virologen met de vraag om te stoppen met het prikken van jongeren die toch niet ziek worden van dit virus. 


Waarom staat regering toe mensen te injecteren met experimenteel coronavaccin dat dodelijke en ernstige gezondheidsschade veroorzaakt? – Bewuste Burgers

Ondertussen is in Vlaanderen meer dan 90% van de volwassen bevolking geprikt dus gingen we er tot enkele weken geleden van uit dat de “pandemie” achter de rug was. Pierre Van Damme had ons immers wijsgemaakt dat 60 à 70% voldoende was.

Ik had deze zomer verschillende zeer aangename feestjes en BBQ’s met vrienden die allemaal zeer braaf en plichtsbewust de prikken hadden genomen. Dit deden ze, naar eigen zeggen, vooral om op reis te kunnen gaan. 

Toen ik hen waarschuwde dat alles in oktober opnieuw ging beginnen en dat we dan een vierde golf gingen krijgen begonnen ze bijna allemaal spontaan te lachen. Ik zag volgens hen spoken. Ze lieten me toen ook weten dat ze nooit nog zouden passeren voor een derde prik. Ik liet hen weten dat 90% van hen zeer spoedig zou passeren voor de derde prik. 

Soms had ik een vriend die me vroeg waarom ik dacht dat er een vierde golf ging komen in oktober. Ik legde toen uit dat dit zeer logisch was, vooreerst door het seizoenseffect. Elk jaar in oktober zien we immers overvolle IC’s ten gevolge van respiratoire aandoeningen. 

Wanneer ik de boodschap dat de prikken maar 6 maanden efficiënt bleken te zijn, durfde poneren op sociale media kreeg ik een storm van kritiek over mij. Er verschenen verschillende artikels over mij in de reguliere media (Knack en VRT), ik werd weggezet als een anti-vaxxer (terwijl ik als gewezen beroepsofficier ongeveer 138 vaccins nam voor al mijn militaire zendingen die ik ooit mocht doen) en de druk op mij als politicus werd zo groot dat ik mij helaas moest terugtrekken of ze gingen mij “het leven enorm moeilijk maken”. Niet bepaald liberaal maar dit geheel terzijde. 

Welnu, het wonder is geschied! Alles waar ik voor verketterd werd is ondertussen uitgekomen en onze staatsvirologen hebben een bocht genomen van 180%. 

In de Scandinavische landen zie je nu veel minder een stijging zoals we die bij ons wel zien.

Dit is louter te verklaren door het feit dat ze daar niet meer zo massaal testen als bij ons enerzijds en dat de angst daar bijna volledig verdwenen is anderzijds.

Stop vandaag met testen en de pandemie is voorbij – Bewuste Burgers


Denemarken en Noorwegen hebben immers eindelijk begrepen dat Zweden vanaf dag 1 had gekozen voor de juiste aanpak. In België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Italië begrijpen de meeste van onze politici dit helaas nog niet. Voor hen is het immers schitterend dat wij kerstmis in lockdown zouden moeten doorbrengen terwijl we dagelijks gekluisterd voor ons scherm hangen om te kijken welke speeches zij brengen. Dit is de natte droom van elke politicus, de oppositie komt zo zelfs niet aan bod.

Gelukkig zal dit niet gebeuren want de ballon is nu wereldwijd echt wel al doorprikt.

De beleidsmakers van de landen die ik net aanhaalde gaan echter nog wel proberen om hetzelfde huzarenstukje als vorig jaar klaar gespeeld te krijgen. Sommigen dromen er al van om nog verder te gaan en zouden zeer graag het werken verbieden voor mensen die niet geprikt zijn. Anderen dromen van een lockdown met een perimeter. Al deze ballonnetjes mag u de komende weken trouwens verwachten in de reguliere media. De politici die ze lanceren denken zich immers op deze manier in de spotlights te kunnen plaatsen en ze weten dat een heel groot deel van de mensen, omdat deze nog steeds door angst verlamd zijn, dit heel graag willen horen. 

Het verschil met vorig jaar is echter dat we nu verschillende landen hebben die hebben aangetoond dat het anders kan. In die landen, waar de prikgraad vaak nog een stuk lager is, zijn de cijfers vandaag een stuk beter dan bij ons. 

Steeds meer mensen beseffen dit en zullen onze beleidsmakers hier mee blijven confronteren.

Ook steeds meer artsen en wetenschappers beginnen zich uit te spreken in talloze open en minder open brieven. 

Het mooiste en meest hoopvolle deze week vond ik de schitterende persconferentie van enkele moedige leden van het Europese Parlement. 

MEPs Press Conference | On the abusive use of Green-Certificate | The European Parliament Outcry

https://rumble.com/vo2j5l-meps-press-conference-on-the-abusive-use-of-green-certificate-european-parl.html

Het is vooral een pleidooi tegen het gebruik van de Coronapas.

In de persconferentie wordt uitgelegd wat de oorspronkelijke bedoeling was, namelijk het reizen binnen de EU vergemakkelijken maar de moedige Europarlementsleden hekelen het feit dat bepaalde landen het nu gebruiken om vrijheden van hun burgers af te nemen. Ze lieten weten dat dit absoluut niet kan, dat dit bovendien een zware schending is van Europese mensenrechten en dat we op hen mogen rekenen om dit onrecht weg te nemen. 

Ze hekelden ook het feit dat de talloze protesten in gans Europa door de media verzwegen worden. Ze vinden het frappant dat er voor de eerste keer in decennia in Europa geprotesteerd wordt voor vrijheid en dat net dit blijkbaar moet verzwegen worden. 

Persoonlijk reken ik ook enorm op de Oost-Europeanen, zij weten nog zeer goed wat het is om van bepaalde vrijheden beroofd te worden. Zij zullen niet toestaan dat dit opnieuw gebeurt.

Ik geloof dan ook dat deze prachtige persconferentie de start is van een nieuwe beweging die niet meer te stoppen is. 

De kritische massa van mensen die begrijpen hoe we gemanipuleerd werden en worden is nu echt wel bereikt en deze massa zal niet meer kunnen genegeerd worden. 

Uiteraard gaan ze ons eerst nog proberen te negeren. In Brussel beginnen de Horeca-uitbaters  te snappen dat de coronapas een verschrikkelijk dom idee was. Dit zal de volgende weken nog veel meer duidelijk worden en deze frustraties zullen steeds meer naar boven komen. Dus elk dom voorstel zal vroeg of laat moeten wijken. 

Ik kreeg deze week ook veel ongeruste mails van verpleegkundigen die schrik hebben dat ze weldra niet meer mogen werken omdat ze, zeer terecht overigens, niet willen geprikt worden tegen dit virus. Ik begrijp deze ongerustheid en ik  zou hen echter willen gerust stellen via deze weg. 

Vooreerst is er nu al een gigantisch tekort in de zorgsector en kunnen ze het zich echt niet permitteren dat ze de niet-geprikte verpleegkundigen kunnen ontslaan. Ze zoeken nu al wanhopig naar verpleegkundigen uit het buitenland om de tekorten op te vangen. Ze zouden zich gigantisch in eigen voet schieten. Wat ze echter wel willen proberen is iedereen zo bang maken opdat de laatste 10% van de verpleegkundigen ook zal plooien. Deze techniek werkt vrij goed hopen ze. 

Ze vergeten echter dat grote meerderheid van de verpleegkundigen die zich nog niet liet prikken dit nooit zal doen.

Zij beseffen immers zeer goed hoe gevaarlijk deze mNRA-prikken zijn en zij zullen nog liever ander werk gaan zoeken dan zich te laten prikken. Dus lieve verpleegkundigen, besef dat het puur chantage is en dat ze het er niet door zullen krijgen. 

VZW Legal Hearts is overigens met verschillende topadvocaten én topwetenschappers bezig om alles juridisch voor te bereiden moest er toch een verplichting aankomen. Moest de politiek toch willen proberen om dit er door te drukken zal dit zeer snel worden teniet gedaan. Dit is een belofte die ik jullie maak. 

In Italië is er ondertussen een dikke week een coronapas nodig om te kunnen werken. De protesten blijven toenemen en het ziekteverzuim is natuurlijk enorm. Iedereen die niet geprikt is liet zich uiteraard tijdig ziek schrijven waardoor ze nog kunnen genieten van een uitkering. 

De economie gaat dit echter weldra gigantisch hard voelen en de winkels gaan steeds meer leeg geraken. Door dit feit kan een schijnveilige coronapas om te mogen werken ook nooit lang volgehouden blijven. 

Originele en volledige versie van Steven Arrazola:

https://www.facebook.com/100073753261617/posts/112814144520361/?d=n

Deel deze informatie

1 thought on “Wekelijkse update Steven Arrazola: Persconferentie Europees Parlement tegen gebruik Coronapas

  1. Dank u wel voor informatie.Ik ben blij, dat ik niet alleen ben.

Comments are closed.