Citaat apotheker: Ik heb nog nooit een vaccin zoals het coronvaccin gezien, dat een samenleving discrimineert, verdeelt en veroordeelt.

Ik heb nog nooit gehoord van een vaccin dat ervoor zorgt dat het virus zelfs na vaccinatie zich verspreidt. Hiervoor hebben we nog nooit gehoord van beloningen en kortingen om een ​​vaccin te krijgen.

Deel deze informatie


Van alle vaccins die ik in mijn leven heb gekend (kinkhoest, difterie, tetanus, pokken, mazelen, rodehond, bof, hepatitis, meningitis en tuberculose), heb ik nog nooit een vaccin gezien waarbij je een masker moet dragen en afstand moet houden, zelfs wanneer je volledig bent gevaccineerd. 

Ik heb nog nooit gehoord van een vaccin dat ervoor zorgt dat het virus zelfs na vaccinatie zich verspreidt.

Hiervoor hebben we nog nooit gehoord van beloningen en kortingen om een ​​vaccin te krijgen. Er was geen discriminatie. Als je niet was ingeënt, werd er door niemand  geprobeerd om je je een slecht of egoïstisch mens te laten voelen. 

Ik heb nog nooit een vaccin gezien dat de relatie tussen familie, collega’s en vrienden bedreigt. Ik heb nog nooit een vaccin gezien dat werd gebruikt om levensonderhoud, werk en school te bedreigen. 

Na alle vaccins die ik hierboven heb opgesomd, heb ik nog nooit een vaccin zoals dit gezien, dat een  samenleving als vandaag discrimineert, verdeelt en veroordeelt. En terwijl het sociale weefsel uit elkaar valt… terwijl we tegen elkaar strijden… 

Het is een krachtig vaccin! 

Het doet al deze genoemde dingen en TOCH DOET HET NIET WAARVOOR ZE ZEGGEN DAT HET IS ONTWORPEN…

https://www.facebook.com/1144538216/posts/10226603605773395/?d=n

Deel deze informatie

1 thought on “Citaat apotheker: Ik heb nog nooit een vaccin zoals het coronvaccin gezien, dat een samenleving discrimineert, verdeelt en veroordeelt.

  1. Beste apotheker,
    Het antwoord op al uw vaststellingen met ongeloof over de afwezigheid van elke logica over dit coronavaccin is heel eenvoudig: het gaat helemaal niet om gezondheid maar over politieke machtscontrole, gehoorzaamheid aan de dictatuur door een zieke bevolking met een never ending prik story.
    Daarmee is alles gezegd en verklaard.

Comments are closed.