Australië is van vrij land veranderd in dictatuur waar genadeloze politici, politie en media hun eigen burgers terroriseren en verplichten zich te laten prikken

0

In deze oorlog van de overheid tegen het volk worden mensen worden zo onder druk gezet dat het niet langer gaat over links of rechts, ras of huidskleur, iedereen gaat de straat op.

Deel deze informatie


De burgers van Australië en Nieuw-Zeeland zijn het zat. En ondanks de strenge maatregelen hebben ze laten zien dat ze dit niet meer pikken. 

Alles wordt ingezet om de burgers klein te krijgen en ze te laten gehoorzamen. Grondrechten worden schaamteloos geschonden en politici handelen open en bloot tegen alle Neurenberg codes in en hebben lak aan grondrechten. 

Maar niets is mooier om te zien dan burgers die gezamenlijk opstaan en zich écht verzetten tegen de gevestigde macht.

En dat zien we nu gebeuren in o.a. Australië en Nieuw-Zeeland.

Australië is Australië niet meer.  Ons voorland is in ruim een jaar van een vrij land veranderd in een dictatuur waar genadeloze politici, politie en media hun eigen burgers terroriseren, verplichten zich te laten prikken en te voldoen aan de meest pijnlijke en vernederende maatregelen. Ze hebben geen problemen om mensen in de rug te schieten. Er wordt niet gekeken of het kinderen of bejaarden zijn. Alles is geoorloofd. Het is een wetteloze situatie geworden.

Er gebeurt iets geweldigs in Melbourne,” benadrukt Boikov. Eind vorige maand kwam er een einde aan de langste lockdown ter wereld in de stad. 

“Melbourne is overgenomen door Australiërs. Mensen gaan de straat op. We hebben het niet meer over een paar bouwvakkers of een handvol betogers hier en daar; het is een enorme beweging geworden.”.

“Dit is een keerpuntde groep die protesteert, is niet langer in de minderheid. Het lijkt erop dat premier Dan Andrews, ‘dictator Dan’, eindelijk ten prooi is gevallen aan zijn eigen macht.”

Hij heeft de mensen zo onder druk gezet dat het niet langer gaat over links of rechts, ras of huidskleur; iedereen gaat de straat op.

Ze doen dit voor het hele land. Ze doen dit voor de hele wereld.

In het begin waren we met een klein groepje, in het begin keken mensen ons raar aan, maar na twee jaar zijn we aangekomen op een punt dat iedereen er genoeg van heeft.”

Het is duidelijk dat de maat vol is voor de burgers van Australië en Nieuw Zeeland. 

Dit is een oorlog van de overheid tegen het volk. Misschien begrijpen meer mensen nu waarom voor zoveel mensen het bezit van een wapen zo belangrijk is. Wanneer een overheid doorslaat moet je je kunnen verdedigen.

Bronnen:


De opstand is begonnen in Melbourne: ‘Er gebeurt iets geweldigs’

New Zealand anti-vaccine mandate protests: police and photographer attacked | New Zealand | The Guardian

Deel deze informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *