Uit gepubliceerde studie met analyse gegevens 185 landen blijkt hoogste sterftecijfers in landen waar meest gevaccineerd werd

0

In landen met een vaccinatiegraad van meer dan 60% is het aantal corona gevallen driemaal zo hoog als in landen met een vaccinatiegraad van minder dan 20% en zevenmaal zo hoog als in landen met een vaccinatiegraad van minder dan 10%.

Deel deze informatie


Covid-19 vaccins hebben wereldwijd niet alleen in alle opzichten gefaald, zij lijken infectie- en sterftecijfers zelfs te verhogen. Hoe meer men vaccineert, hoe erger beide worden. De vele gerapporteerde gevallen van ernstige bijwerkingen tonen aan dat de genetische manipulatie-injecties niet veilig zijn. 

De steeds frequentere gevallen van falende vaccins, d.w.z. doorbraakinfecties, bewijzen dat zij ook niet doeltreffend zijn. 

Uit een in het “European Journal of Epidemiology” gepubliceerde studie en de analyse van gegevens uit 185 landen blijkt: de meeste coronabesmettingen en de hoogste sterftecijfers doen zich voor in de landen waar het meest gevaccineerd werd.

In landen met een vaccinatiegraad van meer dan 60% is het aantal gevallen driemaal zo hoog als in landen met een vaccinatiegraad van minder dan 20% en zevenmaal zo hoog als in landen met een vaccinatiegraad van minder dan 10%.Het is opvallend dat in landen met een hoge vaccinatiegraad (meer dan 60 procent) het sterftecijfer door corona twee keer zo hoog is als in landen met een lage vaccinatiegraad.

De voor leeftijd gecorrigeerde statistieken lopen in een rechte lijn omhoog (gele lijn): van ongeveer 120 sterfgevallen per miljoen inwoners in slecht gevaccineerde landen tot 600 sterfgevallen per miljoen in bijna volledig gevaccineerde landen. Voor elk procentpunt meer vaccinatie stijgt het sterftecijfer met ongeveer zes sterfgevallen per miljoen.

Uit de tot 31 oktober beschikbare gegevens kan worden geconcludeerd dat vaccinatie het aantal gevallen met een factor 3-7 verhoogt en het aantal sterfgevallen als gevolg van covid-19 met een factor 2-4. Er zij op gewezen dat dit een volledige studie is van alle gevallen die zich tot dusver in alle landen hebben voorgedaan. 

Er is een enorme positieve correlatie tussen het percentage vaccinaties en het aantal infecties en sterfgevallen.

Bronnen:

https://link.springer.com/article/10.1007/s10654-021-00808-7

A Deadly Pandemic of the Fully Vaccinated – Worldwide data from 185 nations proves the highest Covid-19 Death rates are in the most vaccinated countries – The Expose

Pandemie der Geimpften: Doppelt so viele Tote in am meisten geimpften Ländern – Wochenblick.at

Covid-19: Forskare ser en vikande vaccineffekt i Sverige | SvD

Deel deze informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *