De tweede golf …

0

Dat zal die van de ontwaakte mens zijn. Het werd reeds door zovelen op zoveel manieren gezegd… Hilde denkt dat het tijd is om wakker te worden.

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]

…dat zal die van de ontwaakte mens zijn. Het werd reeds door zovelen op zoveel manieren gezegd… Hilde denkt dat het tijd is om wakker te worden. Laat dat woord ‘complot’ dus niet tussen jou en je besef van de realiteit komen. Open de ogen en zet je vooroordelen opzij.

Een tekst van Hilde Heijn

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]

Meer en meer worden we voorbereid op de 2e golf:

DE GOLF VAN MASSA ONTWAKING

Steeds meer mensen voelen dat er iets niet klopt aan alles wat nu speelt in de wereld. Het zijn niet alleen de ‘burgers’ die dit doorzien. Ook artsen, wetenschappers en allerlei mensen in vooraanstaande posities spreken zich uit. Zelfs in het parlement is er veel verdeeldheid over de inzet van de corona maatregelen. Niemand weet precies wat de komende maanden gaat brengen, des te belangrijker om goed voorbereid te zijn.

Optimale gezondheid komt niet alleen maar tot stand door gezonde voeding en natuurlijke medicijnen. Optimale gezondheid ontstaat meestal pas echt bij rust in het hoofd, rust in het hart en rust in je ziel. Het komt vooral tot stand door vreugde, liefde en vrolijkheid. Daar mag dus veel meer focus op liggen! Maar hoe?

Vanuit Leef Bewust Nederland vinden wij het belangrijk om misstanden openbaar te maken, om bewustzijn te blijven schijnen op de ‘donkere krachten’ in deze wereld. De krachten die niet het beste met je voorhebben. Het zijn krachten die gedreven worden door lust voor macht, controle en geld.

Vandaar dat een bewustzijnsverschuiving – een golf van massa ontwaking – niet lang meer op zich zal laten wachten. Ik begrijp dat veel mensen er moe van zijn, klaar met dat hele ‘corona-gedoe’. Wij mensen willen van nature een (schijn)vorm van controle hebben.

Nu zo’n beetje alles in de wereld op losse schroeven staat, stappen veel mensen automatisch in een overlevingsstand. Een wachtstand die niet gezond is. We wachten met zijn allen tot het weer ‘normaal is’. Maar dat ‘normaal’ krijgt elke week weer een nieuwe definitie. Waar het eerst ging om ruimte op de IC’s en het terugbrengen van het aantal overlijden, gaat het nu plotseling om het aantal besmettingen.

Ons wordt beloofd dat het ‘normaal’ alleen maar kan terugkeren als er een vaccin is. Dit zal zeker niet het geval zijn! Zo heeft de beruchte griepprik ook nooit de griep kunnen verdrijven. In 2017-2018 lagen nota bene de IC’s bomvol met grieppatiënten.

[/et_pb_text][et_pb_testimonial _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]

Ons wordt beloofd dat het ‘normaal’ alleen maar kan terugkeren als er een vaccin is. Dit zal zeker niet het geval zijn! Zo heeft de beruchte griepprik ook nooit de griep kunnen verdrijven. In 2017-2018 lagen nota bene de IC’s bomvol met grieppatiënten.

[/et_pb_testimonial][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]

Daarnaast vertellen ook vaccin-fabrikanten dat het effect niet blijvend is. Dit zal dus betekenen dat een corona vaccinatie jaarlijks gehaald moet gaan worden!

PLANDEMIC

Om jezelf goed te informeren over hetgeen wat er echt gaande is in de wereld, raad ik je aan de documentaire ‘Plandemic’ te bekijken. Deze docu is van alle Social Media kanalen gehaald en zelfs de link kun je niet meer delen via Messenger. Ook deze nieuwsbrief krijgt een ‘red flag’ als ik hem deel.

Eigenlijk zou iedereen in je omgeving deze docu gezien moeten hebben. Zeker de mensen die ‘niet van de complotten zijn’. Kijk en oordeel zelf zou ik zeggen. Een complot is namelijk een heel normaal fenomeen. Tegenwoordig wordt het echter gebruikt om iemand een stickertje op te plakken, in de sfeer van ‘idioot’ of ‘gekkie’.

[/et_pb_text][et_pb_testimonial _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]

Door iemand ‘complot-denker’ te noemen zet je een kritische denker op voorhand buitenspel.

[/et_pb_testimonial][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]

Maar een complot betekent simpelweg dat twee of meer mensen samenspannen ten nadele van één of meerdere anderen. Dat gebeurt dagelijks op allerlei lagen in onze maatschappij! Corruptie en doofpotten zijn aan de orde van de dag, het is niet iets nieuws.

Bewustzijn over hetgeen wat er speelt in de wereld is belangrijk, maar laat het je niet consumeren.
Het kan een gevoel van machteloosheid geven, maar geloof me, je bent niet machteloos! Met jouw bewustzijn over deze zaken draag je bij aan het collectieve bewustzijn. Als straks het kantelpunt is bereikt, staat er een leger aan wakkere en bewuste mensen klaar voor de verandering die de wereld nodig heeft. JIJ bent daar voor nodig! Een andere wereld ontstaat namelijk pas bij de verandering van het collectieve waar jij als individu onderdeel van bent.

NIET ANTI MAAR PRO

Schiet niet in angst en machteloosheid, maar neem zelf regie over je staat van zijn en je gezondheid.
Spreek dan ook niet in termen van anti-vaccinatie, of anti-lock down. We zijn niet anti-iets. We zijn Pro medische vrijheid, Pro burgerrechten, Pro eigen keus en Pro gezondheid. Het leven is vergankelijk, we gaan uiteindelijk allemaal dood. Focus je dus vooral op vreugde, op liefde en op vrolijkheid. Ik hoor je denken: “dat is niet echt gemakkelijk met er nu in de wereld gaande is”. Laat me je dan dit vertellen. Als je eten in je koelkast hebt, kleren aan je lijf hebt, een dak boven je hoofd hebt en een eigen slaapplaats hebt, ben je rijker dan 75 procent van de wereld.

Count your blessings!

Dit is dan ook de basis voor een tevreden en gelukkig leven. DANKBAARHEID.

Het is onderdeel van
holistische (totale) gezondheid.

Maak er een mooie dag van! Stay safe, stay healthy!

© Mike & Gretta ~ Nieuwsbrief Leef Bewust Nederland
https://leefbewust.nu/contact

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_divider _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″][/et_pb_divider][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]

Voor de film, verwijzen we u graag door naar dit artikel:
https://bewusteburgers.be/blog/2020/08/21/complot-of-compleet/

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *