Nieuwsberichten maken mensen bang

1

Infectie aantallen zeggen niet alles. Slechts een minderheid van deze gevallen heeft medische zorg nodig

Deel deze informatie

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]

Infectie aantallen zeggen niet alles. Slechts een minderheid van deze gevallen heeft medische zorg nodig. “De focus op Corona is extreem”, zeggen experten. “Dag en nacht worden we met besmettingsaantallen geconfronteerd.

We moeten proberen deze getallen los te laten…”

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_code _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” custom_padding=”0px|||||” hover_enabled=”0″][/et_pb_code][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]

https://www.facebook.com/watch/?v=1239582536405379

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deel deze informatie

1 thought on “Nieuwsberichten maken mensen bang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *