Wat staat er op de agenda 2020-2030? Het nieuws komt niet altijd tot bij de burger…

Alweer enkele aanwijzingen dat er al goed nagedacht werd over pandemie en economie in 2017… en hoe de informatie niet tot bij de burger komt.

Deel deze informatie
[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

 

Alweer enkele aanwijzingen dat er al goed nagedacht werd over pandemie en economie in 2017…
Wiens brood men eet…

[/et_pb_text][et_pb_video src=”https://youtu.be/HmDB9Q96n_A” _builder_version=”4.8.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_video][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.8.2″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

 

Alexandre Penasse: journalist bij Kairos wordt de toegang tot de persconferentie van 27/11 geweigerd wegens het stellen van vervelende vragen tijdens een persconferentie met Wilmès eerder dit jaar.

https://www.7sur7.be/belgique/echange-tendu-entre-sophie-wilmes-et-un-journaliste-en-pleine-conference-de-presse~a2b50051

Dankzij zijn advocaat kan hij op het laatse nippertje wel deelnemen… zal zijn naamgenoot, Alexander De Croo hem aan het woord laten? Zal hij hem laten laten uitspreken?

 

[/et_pb_text][et_pb_video src=”https://youtu.be/GNRjexH8kUs” _builder_version=”4.8.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Deel deze informatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.