Symposium AVV op 7 MAART: de mechanismen achter een pandemie

Deze 4 krachtige lezingen geven je inzichten en praktische tips waarmee je beter je eigen leven en gezondheid in handen kan nemen. 
Maak gebruik van de wijsheid van deze experten en leer hoe je in je eigen kracht kan blijven staan tijdens deze crisis.

Deel deze informatie

Het is nu bijna een jaar geleden dat de pandemie werd aangekondigd in alle bekende media. De impact op ons leven, onze economie en onze mentale gezondheid is enorm. Is er meer aan de hand dan wat op het eerste gezicht blijkt? 

Ook het aspect ‘angst’ speelt een prominente rol tijdens deze crisis. Angst is een middel dat in het verleden vaak gebruikt werd om mensen gevangen te zetten; het paraliseert je als het ware. Het zorgt ervoor dat je je makkelijker onderwerpt aan gezag. Hoe zorg je er anders voor dat iedereen in de pas loopt? 

Welke psychologische aspecten spelen een rol bij een pandemie? Welke blijvende schade is er en wat maken de dokters en therapeuten mee in het dagelijkse leven met hun patiënten? Hoeveel collaterale schade is er en wie is hier voor verantwoordelijk?

Op al deze vragen proberen we met deze lezing duidelijke antwoorden te geven.   

Omdat deze experten door de overheid niet worden gehoord, willen wij hen via dit symposium een stem geven. Ze delen met ons hun kennis, wijsheid, vertrouwen en verhalen van hoop. Wij hopen mede hiermee onze vrijheid snel terug te krijgen. 

Deze 4 krachtige lezingen geven je inzichten en praktische tips waarmee je beter je eigen leven en gezondheid in handen kan nemen. 

Maak gebruik van de wijsheid van deze experten en leer hoe je in je eigen kracht kan blijven staan tijdens deze crisis.

We verwachten jou. Deel dit bericht zoveel mogelijk met je vrienden. 

https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2021/02/17/symposium-7-maart-2021-de-mechanismes-achter-een-

Deel deze informatie