WEERWOORD van een arts

Dokter J. Denis over censuur en gebrek aan open debat bij onze reguliere media

Deel deze informatie
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Geschorste arts Dr Johan Denis getuigt – “ de eer en waardigheid van ons beroep als arts staat zwaar onder druk”

Dr. J. Denis heeft samen met enkele honderden artsen getracht een kritische stem te laten horen betreffende de maatregelen waarmee de overheid ons nu al bijna een jaar om de oren slaat.

Hij is lid van het kernteam van www.docs4opendebate.be dat begin sept 2020 een open brief gericht aan de politiekers en alle media lanceerde.

De brief vraagt een open debat met andersdenkenden en onafhankelijke experts én het onmiddellijk beëindigen van alle Coronamaatregelen voor de gezonde bevolking.

Waarom krijgt deze informatie niet de nodige algemene media- en andere aandacht?

Nochtans is hij ook in het buitenland opgevallen bij duizenden artsen en werd hij in meer dan 8 talen vertaald en wereldwijd miljoenen keren gelezen. 

Kijk ook op:

www.artsenvoorvrijheid.be

Voor meer info klik hier

docs4opendebate.be

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Deel deze informatie

3 thoughts on “WEERWOORD van een arts

 1. Ik bekeek net The Great Reset in 50 minuten. Ik hoorde professor Dolores Cahill zeggen dat er ook hulp zou komen om politiek dingen te veranderen als het niet goed ging.
  Sinds vele jaren probeer ik de homeopathie onder de aandacht te brengen, omdat wij als gezin daar zoveel aan te danken hebben. Politiek gezien lijkt dat in mijn land België een doodlopende straat. Elke communicatie wordt gehackt en misbruikt door de politiek. Geen enkele politieker steunt en als je naar buiten wil communiceren staat onmiddellijk extreem rechts klaar met een massa manipulatie.
  Zo hoor ik van mijn zoon dat artsen die een ander geluid willen laten horen rond corona door de ‘ Orde ‘ zullen gevolgd worden ( sinds wanneer doen ze dat al niet??) en gesanctioneerd.
  Bij deze laat ik nog maar eens horen dat onze overheden niet geïnteresseerd zijn in gezondheid en onze steunpunten ook nog eens willen beschadigen. Er is ook een theater gaande naar mijn gevoel tussen de koning en de politiek. Vlaams Belang bekritiseert zogezegd maar de belangen zijn die niet eender achter de schermen??
  Het is zwaar om gezond te blijven in mijn land met alles wat zich voordoet. Overal ter wereld zo blijkt.
  Wat een leugens!
  Met al mijn dank aan iedereen die deel is van de oplossing.

Comments are closed.