Wat is ‘The Great Reset’? | De gedachte achter ‘Build Back Better’

Wat wordt er bedoeld met de term ‘The Great Reset’? Een term die de afgelopen maanden steeds vaker in het nieuws komt en vaak wordt gebruikt door wereldleiders. Waaronder Mark Rutte, Klaus Schwab en Joe Biden.

Deel deze informatie

Wat wordt bedoeld met de term ‘The Great Reset’? Een term die de afgelopen maanden steeds vaker in het nieuws komt en vaak wordt gebruikt door wereldleiders. Waaronder Mark Rutte, Klaus Schwab en Joe Biden.

Volgens Klaus Schwab (voorzitter van het WEF) is een grote reset in de wereld noodzakelijk: een strak georganiseerde maatschappij met vrijwel volledige controle over doen en laten van de mens. De COVID- 19 ‘pandemie’ geeft het World Economic Forum een unieke kans om een wereldwijde controle-maatschappij mét een bijhorend ‘moreel systeem’ in gang te zetten.

About Author

Deel deze informatie