Coronaboetes zijn NIET wettelijk, zegt correctionele rechtbank (Kortrijk)

Er is geen wettelijke basis voor… Rechters in Hoger beroep wijzen de maatregelen af!

Deel deze informatie

OPGELET! Zal dit de druk om de pandemiewet goed te keuren doen toenemen?

De coronamaatregelen zijn nooit wettig geweest, dat hebben we nu vaak genoeg gelezen en gehoord (voor wie ook alternatieve media leest). De vraag is of dit besluit ons nu nog zal helpen. Net nu de pandemiewet gestemd moet worden…

Zal dit de druk op de parlementsleden doen toenemen om deze wet te stemmen?

We hopen van niet!

De pandemiewet is geen lachertje! We komen haast in een totalitair regime met deze wet. De definitie van ‘pandemie’ is ook zeer ruim.

Is dit een vrijgeleide om maatregelen op te leggen ten alle tijden?

Er was geen sprake van oversterfte voor mensen onder de 75 jaar in 2020… En als we het gemiddelde sterfteratio bekijken van dit virus, blijven we in de buurt van een normale griep.

De vraag is dus: wanneer spreken we van een pandemie? En staat die definitie duidelijk beschreven in die wet?

Wat met alle reeds betaalde boetes? Kunnen die dan teruggevorderd worden?

En wat met de maatregelen? Wie zal ze nog respecteren, gezien sommige volgens de grote mediaviroloog Marc Van Ranst en zijn vriend Steven Van Gucht al niet zinvol waren in de lente van 2020 (Mondmaskers).

Kan een afbeelding zijn van auto, buitenshuis en de tekst 'binnenland Coronaboetes nu ook in hoger beroep kwijtgescholden PANDEMIEWET Kortrijkse correctionele rechtbank veegt coronaboetes massaal van tafel, bij gebrek aan wettelijke basis. Voor het eerst wijzen rechters hoger beroep de maatregelen af. Alleen cassatieberoep kan de regering nog redden. 1 jaar Derechtbank uitspraken voeren noodsituaties gebascerdzijnop vonnissen ministeriële Matthias Verberg wordt meer opengezet om coronaboetes vechten 530 101 Politie BrusselHOOFDSTAD Elsene'

Bron: Standaard

Deel deze informatie