Lobbywerk Big Pharma en geheimhouding giftige bijwerking vaccins.

Britse onderzoekers stellen dat coronavaccins ‘giftig’ zijn voor mensen.

Deel deze informatie


Britse onderzoekers hebben de overheid opgeroepen om het vaccineren met de coronavaccins per direct stop te zetten vanwege ‘giftige’ bijwerkingen. 

Artsen onderzochten een aantal bijwerkingen van de vaccins, waaronder bloedingen en bloedstolsels; onverwachte immuunreacties; ongewone pijnreacties; zicht-, gehoor-, spraak- of reukverlies; en bijwerkingen die van invloed waren op de zwangerschap, resulterend in onder meer miskramen.

De Britse onderzoekers stellen dat de coronavaccins ‘giftig’ zijn voor mensen en dringen er bij de overheid op aan om de vaccinatiecampagne stil te leggen en een onderzoek in te stellen naar deze schadelijke effecten.

Volgens het Amerikaanse VAERS, dat bijwerkingen in de Verenigde Staten bijhoudt, zijn er inmiddels bijna 6000 mensen overleden na de vaccinatie. Zo’n 20.000 mensen moesten na de prik worden opgenomen in het ziekenhuis. Bij circa 2000 mensen is de aangezichtsverlamming van Bell vastgesteld. Nog eens 44.000 mensen hadden dringend medische hulp nodig nadat ze waren ingeënt. Ook kregen 5900 mensen een levensbedreigende reactie op het vaccin. 2100 van hen kregen een hartaanval. Meer dan 650 vrouwen kregen een miskraam als gevolg van het vaccin. En 4600 mensen zijn invalide geworden.

“Dit is niet normaal,” zegt Pearson Sharp van One America News. 

“Maar dit is ook geen normaal vaccin. Het is experimenteel.”

Chinese virus vaccine produces ‘toxic’ effects, British researchers call on govt. to halt use

In Israël piekte daarnaast het aantal gevallen van myocarditis, een ernstige hartspierontsteking, bij jonge mensen na coronavaccinatie. Het totale aantal gevallen van de potentieel dodelijke hartaandoening was 25 keer hoger dan normaal.

In Duitsland wordt jonge mensen inmiddels afgeraden het vaccin te nemen omdat het simpelweg te gevaarlijk is.

Fox News: hartontstekingen bij jong gevaccineerden – Bewuste Burgers

De maandenlang volgehouden leugen dat de Covid-19 vaccinaties enkel in het spierweefsel blijven, werd al in diverse wetenschappelijke studies definitief ontmaskerd. Nu zou ook uit een autopsie op een overleden gevaccineerde zijn gebleken dat de genetische mRNA instructies zich – net als het spike-proteïne dat door de vaccins wordt aangemaakt – inderdaad door het hele lichaam naar alle organen verspreiden. 

De autopsie op een tegen Covid gevaccineerde zou de eerste in zijn soort zijn geweest, en bracht aan het licht dat bij de overleden 86 jaar oude man 24 dagen na zijn injectie in vrijwel al zijn organen ‘viraal RNA’ werd gevonden.

Alle in het Westen toegelaten vaccins coderen het lichaam om het spike-proteïne van het (veronderstelde) virus aan te maken. Uit een recente Pfizer studie in Japan bleek dat enkel dit spike proteïne – dat opzettelijk is aangepast om zich beter aan de menselijke ACE2 receptoren te kunnen binden – verantwoordelijk is voor alle gezondheidsschade, en zich na vaccinatie door het hele lichaam verspreidt, ook naar de hersenen, zoals ook in een recente Nature Neuroscience studie werd aangetoond.

Vernietigt het vaccin het immuunsysteem?

Het opgelicht tipje van de vaccinatiesluier – Bewuste Burgers

Gedurende dit hele COVID-debacle is de enige constante dat de ziekte een overlevingspercentage van 99,8% heeft. 

Gezien alle nadelige reacties op de vaccinatie, is het krijgen van het vaccin veel gevaarlijker dan het krijgen van Corona.


Waar vindt u informatie over vaccinatieschade?

https://t.me/MELDPUNTVACCINATIESCHADEVLAAND

https://t.me/covidvaccinevictims

https://t.me/AVVvaccinatieschade

Big Pharma kijkt niet op een cent als het aankomt op het blokkeren van de opheffing van de patenten op het Covid-vaccin. De farmalobby loopt de deur van beleidsmakers plat en geeft miljoenen uit om de besluitvorming te beïnvloeden. Ook in ons land zet de farma-industrie haar lobbymachine in gang.

We moeten dringend deze almacht van Big Pharma breken. Het is niet aan hen om onze wetten te schrijven. 

De eisen van het Europees burgerinitiatief ‘No Profit on Pandemic’ om het Covid-vaccin uit de handen van Big Pharma te halen, zijn actueler dan ooit!

“Farmaceutisch lobbywerk is briljant vakmanschap, maar niet in het belang van de volksgezondheid”

zegt Dick Bijl (arts, epidemioloog en ex-hoofdredacteur van het Geneesmiddelenbulletin).

Bronnen:

https://www.dewereldmorgen.be/community/dick-bijl-arts-epidemioloog-en-ex-hoofdredacteur-van-het-geneesmiddelenbulletin-farmaceutisch-lobbywerk-is-briljant-vakmanschap-maar-niet-in-het-belang-van-de-volksgezondheid/

https://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=AGE&EVENTS=ON&VAX=COVID19&DIED=Yes

Onderzoekers: coronaprik heeft ‘giftige’ bijwerkingen, stop met vaccineren

Israël onderzoekt link tussen Pfizer-prik en hartproblemen: ‘Daar rolt het volgende lijk uit de kast’

Lees en huiver: onderzoeksgroep brengt rapport over massavaccinatie in Israël naar buiten

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/global-time-bomb-first-case-of-postmortem-study-of-patient-vaccinated-against-sars-cov-2-mrna-found-in-every-organ-of-the-body

https://rumble.com/vin7r3-the-house-of-cards-begins-to-fall-dr.-sherry-tenpenny-testifies-ordinary-ci.html

https://www.pvda.be/big_pharma_spendeert_miljoenen_aan_lobbywerk_pvda_wil_maatregelen

‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden’

Cardioloog twijfelt aan voetbalcarrière Eriksen, Deen zelf is optimistisch: ‘Ik kom terug’ | Sport | AD.nl

Het belangrijkste interview dat u OOIT zult zien met Geert vandenBossche – CommonSenseTV

About Author

Deel deze informatie