Zijn experimentele coronavaccins gevaarlijk voor kinderen?

Schoolarts slaat alarm: meerdere kinderen in het ziekenhuis na vaccinatie

Deel deze informatie


Hoewel de WHO het afraadt, is men toch begonnen met het vaccineren van kinderen. Het gevolg: in deelstaat Neder-Oostenrijk zijn al meerdere kinderen met ernstige bijwerkingen opgenomen in het ziekenhuis. 

Een schoolarts uit de deelstaat trekt aan de bel. Ze zegt tegen het blad ‘eXpress’ dat ze nog nooit zoveel patiënten heeft gehad als nu.

Wat de schoolarts vooral tegen de borst stuit, is het feit dat er geen open debat wordt gevoerd over dit onderwerp. Wel wordt er veel druk uitgeoefend op kritische artsen. 

Onlangs wezen meer dan 400 moedige Oostenrijkse artsen tijdens een persconferentie op de gevaren van de experimentele coronavaccins voor kinderen.


Mehr als 400 Mut-Ärzte stemmen sich gegen Kinder-Corona-Impfungen

Volgens een Amerikaanse klokkenluider zijn 45.000 mensen binnen drie dagen na het coronavaccin gestorven. De onthullingen hebben geleid tot een rechtszaak.

Advocaat Thomas Renz sleept de Amerikaanse overheid voor de rechter wegens het wegmoffelen van sterfgevallen als gevolg van de coronavaccins. Renz staat in contact met een klokkenluider die werkt met het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt.

Tijdens een bijeenkomst van Awake America zei Renz dat de vrouw beschikt over data waaruit blijkt dat er 45.000 mensen zijn gestorven door de coronaprik. 

Volgens de klokkenluider zijn er in totaal 11 systemen die bijwerkingen verzamelen en heeft één van die systemen 45.000 sterfgevallen geregistreerd. De vrouw heeft een beëdigde verklaring afgelegd.

Renz vermoedt dat het werkelijke aantal nog vele malen hoger ligt en pleit voor een onderzoek naar het VAERS-systeem. 

Hoeveel mensen zijn er werkelijk gestorven, hoeveel mensen krijgen ernstige bijwerkingen en waarom vegen ze dit onder het tapijt?

Bronnen:

Schulärztin schlägt Alarm: Mehrere Kinder nach Impfung herzkrank | Exxpress

Mehr als 400 Mut-Ärzte stemmen sich gegen Kinder-Corona-Impfungen

Schulärztin schlägt Alarm: Mehrere Kinder nach Impfung herzkrank | Exxpress

Schoolarts slaat alarm: meerdere kinderen in het ziekenhuis na vaccinatie

Wereldgezondheidsorganisatie: geef experimentele coronavaccins niet aan kinderen

Homepage – Time to Free America – Time to Free America

Vooraanstaande medici: jongeren mogen niet gevaccineerd worden! – Bewuste Burgers

Wie is verantwoordelijk voor overlijden 13-jarige Jacob en 51-jarige Stephanie aan bijwerking corona vaccin? – Bewuste Burgers

Lobbywerk Big Pharma en geheimhouding giftige bijwerking vaccins. – Bewuste Burgers

Het opgelicht tipje van de vaccinatiesluier – Bewuste Burgers

Deel deze informatie