Zit er grafeenoxide in coronavaccins?

Grafeenoxide nanodeeltjes zouden tevens zijn toegepast in PCR swabs en antigeentesten en veroorzaken trombose, bloedklonters, ondermijnen het immuunsysteem en zorgen voor een metaalachtige smaak in de mond en leiden tot geur- en smaakverlies.

Deel deze informatie


Uit onderzoek aan de universiteit van Edinburgh blijkt dat mensen die betrokken zijn bij de productie van grafeenoxide, dat gebruikt wordt om computers en touchscreens te verbeteren, het risico lopen op longschade door het inhaleren van nanodeeltjes grafeen.

Een studie uit 2013 bevestigd dat grafeen makkelijk kan doordringen in het menselijke celmembraan.

Kan grafeen de gezondheid schaden? | Grafeen (graphene)

Graphene microsheets enter cells through spontaneous membrane penetration at edge asperities and corner sites | PNAS

Grafeen kan dus ongewenst geïnhaleerd, bewust geïnjecteerd of geïmplanteerd worden in biomedische technologie.


Wonder-material graphene could be dangerous to humans and the environment

Spaanse onderzoekers vermoeden dat een deel van de wereldbevolking reeds sinds het griepseizoen van 2019 is blootgesteld aan grafeenoxide in het griepvaccin als hulpstof

Ook wordt, volgens het RIVM, grafeenoxide toegepast in niet-medische mondkapjes.

Is het vaccin de oorzaak van de ziekte? 

Volgens de onderzoekers werd er een wereldwijde SARS-CoV-2 pandemie gecreëerd, allereerst door vrijwillige griepvaccinatie en later door de verplichte coronamaatregelen.

Zijn niet-medische mondkapjes met nanomaterialen veilig? | RIVM

De Spaanse onderzoekers en professoren hebben samen bevestigd dat alle COVID vaccins opmerkelijke hoeveelheden nanodeeltjes grafeenoxide bevatten. 

De intranasale COVID vaccins die pharmabedrijven aan het voorbereiden zijn zouden ook enorme dosissen grafeenoxide nanodeeltjes bevatten. 

Grafeenoxide nanodeeltjes zouden tevens zijn toegepast in PCR swabs en antigeentesten. Doordat mondkapjes op straat belanden, blijven ook grafeenoxide nanodeeltjes in het milieu en mogelijk ook oppervlaktewater achter.

COVID-19 Caused by Graphene Oxide: Introduced by Several Ways into the Body – Global Research

Grafeenoxide is volgens de onderzoekers een giftige chemische stof die trombose en bloedklonters kan veroorzaken, het immuunsysteem kan ondermijnen en zou kunnen leiden tot een cytokinestorm.

Als er in korte tijd veel cytokine, ontstekingseiwitten, worden uitgescheiden kan dit leiden tot orgaanfalen en daarmee de dood. Grafeenoxide zou zich opstapelen in de longen en zo een dubbele longontsteking triggeren. Vergiftiging door grafeenoxide kan zorgen voor een metaalachtige smaak in de mond en kan leiden tot geur- en smaakverlies. 


Grafeenoxide is extreem krachtig en sterk in aerosolen, net als het vermeende SARS-CoV-2, stellen de onderzoekers. Zoals elk materiaal zou ook grafeenoxide een ‘elektronische absorptieband’ hebben. Dit betekent dat grafeenoxide boven een bepaalde frequentie onze natuurlijke glutathionreserves kan afbreken. Over glutathion wordt beweerd, dat het de meest krachtige antioxidant in ons lichaam is. 


De krachtige antioxidant Glutathion – NutriKennis

Glutathion herstelt beschadiging van onze cellen die door vrije radicalen wordt veroorzaakt. Vrije radicalen zijn bijproducten die ons lichaam aanmaakt bij het neutraliseren van giftige stoffen. Een teveel hiervan kan schade aan de weefsels van het lichaam toebrengen, wat dus voorkomen wordt door deze antioxidant. 


Juist de frequentieband die grafeenoxide zeer schadelijk zou maken voor mensen wordt, volgens de onderzoekers, uitgezonden in de emissiebandbreedtes van de nieuwe 5G draadloze technologie, die in Nederland in 2020 beschikbaar werden gesteld voor gebruik. 

Graphene-based “neuromodulation” technology is REAL: Press release from INBRAIN Neuroelectronics describes brain controlling biocircuits using AI-powered graphene – vulms

Toch geen toeval dat de Chinese miljoenenstad Wuhan eind 2019 een van de eerste steden ter wereld was waar 5G werd uitgerold, terwijl daar ook op dat moment de zogenaamd wereldwijde SARS-CoV-2 pandemie uitbrak? 

Wuhan to Build China’s Biggest 5G Autopilot Test Zone by Year-End

Dit alles verklaart ook waarom een behandeling met N-acetylcysteine, waarbij de aanmaak van deze antioxidant wordt gestimuleerd, tot snel herstel van patiënten leidt. 

https://www.orthokennis.nl/nutrienten/N-acetyl-L-cyste%C3%AFne

Dit alles maakt de verplichte coronamaatregelen en het met ‘drang en dwang’ gekunstelde vaccinatieprogramma dat werd uitgerold over de wereldbevolking door overheden zeer bedenkelijk.

Uitgaand van deze onderzoeksresultaten is het dan van belang dat u uw immuunsysteem niet langer verzwakt, maar juist versterkt door het gewone leven weer op te pakken en elke vorm van blootstelling aan grafeenoxide te vermijden en dus te weigeren. 

De bevindingen van deze onderzoekers geven in ieder geval een plausibele verklaring waarom het aantal besmettingen veelal gelijk oploopt met de COVID vaccinatieprogramma’s die in landen wereldwijd zijn uitgerold, maar ook waarom het aantal besmettingen duidelijk fors opliep nadat niet-medische mondkapjes verplicht werden.

Ontwikkeling COVID-19 in grafieken | RIVM

Het lichaam heeft een natuurlijke aanleg om toxische stoffen te elimineren, vandaar de media- en overheidscampagne voor boostervaccins, zodat de aanwezigheid van grafeenoxide in het lichaam op peil blijft. 

Wie dus spijt heeft het vaccin genomen te hebben, kan er nu voor kiezen geen herhaalvaccin te nemen, maar in plaats daarvan zijn immuunsysteem te boosten zodat meer gluthation wordt aangemaakt en daarmee de grafeenoxide toxine in het lichaam wordt afgebroken en uitgescheiden. 

Mexicaanse Griep: allemaal gefopt, er was helemaal geen pandemie… – Bewuste Burgers

Deel deze informatie