Trekt FDA toestemming PCR test in wegens valse positieven en ‘geen onderscheid met griep’?

De test slaagt er niet in corona te onderscheiden van een gewone griep en is aldus ongeldig verklaard. Zijn deze testen enkel bedoeld om de cijfers kunstmatig hoog te houden?

Deel deze informatie


Zijn deze testen enkel bedoeld om de cijfers kunstmatig hoog te houden?

De Amerikaanse FDA trekt de Emergency Use Autorization (EUA), aan de over de hele wereld gebruikte PCR test per 1 januari 2022 in vanwege het te hoog aantal valse positieven. 


Tal van wetenschappers en experts roepen dit al meer dan een jaar, maar werden genegeerd door de politiek en de mainstream media.

Hoe lang wordt een (verondersteld) luchtwegvirus, dat volgens officiële cijfers niet gevaarlijker is dan een seizoensgriep, nog door de politiek misbruikt om met behulp van een totaal ongeschikte test de hele bevolking en economie te gijzelen?

Is het altijd al een puur politieke keuze geweest om het aantal ‘besmettingen’ kunstmatig op te voeren, om de bevolking zoveel mogelijk angst aan te jagen, zodat ze zich zonder veel nadenken zouden laten injecteren?

Is dit het grootste medische experiment aller tijden? 

Weigert meer dan 60% van de medische professionals het coronavaccin? – Bewuste Burgers

Waren mensen in het ziekenhuis dan niet ziek? 

Natuurlijk wel. Wat hadden ze dan? Griep, en sommigen kregen daarnaast ook een longontsteking omdat de huisartsen de opdracht van de overheid hadden gekregen om griepsymptomen niet te behandelen, zodat ze als ‘Covid’ patiënten in het ziekenhuis konden worden opgenomen.

Ook de CDC geeft dit impliciet aan. De reden van de intrekking is dat de laboratoria ‘moeten overschakelen op een multiplex methode… die onderscheid kan maken tussen SARS-CoV-2 en influenza.’ Met andere woorden: ALLE mensen die in het ziekenhuis zijn opgenomen vanwege ‘corona’ of ‘Covid’, zouden ook gewoon de griep gehad kunnen hebben.

Hebben we te maken met een PLANdemie, een om puur politieke en ideologische doelstellingen veroorzaakte crisis die niets, maar dan ook echt helemaal NIETS met de volksgezondheid te maken heeft, maar enkel met de ‘Great Reset’ en ‘Agenda 2030’? 

Het plan van agenda 2030 is om het Westen aan een keihard communistisch klimaat-vaccin dictatuur te onderworpen, die een definitief einde zal maken aan al uw persoonlijke vrijheden en zelfbeschikking.

Is dit een tegen het volk, tegen ons en tegen u gerichte staatsgreep?

Hoe eerder u zich dit realiseert, hoe eerder er een massale – maar zeer beslist vreedzame – opstand kan komen met een eensgezind NEE tegen deze mensonterende communistisch klimaat-vaccin dictatuur.

Bronnen:

Hal Turner Radio Show – BREAKING NEWS – URGENT: PCR TESTS TO BE WITHDRAWN; “UNFIT” TO DIAGNOSE COVID

https://www.stichting-jas.nl/2021/07/fda-trekt-toestemming-pcr-test-in.html

PCR test door de FDA ongeschikt is bevonden

Is de PCR Test van de baan? – Bewuste Burgers

De (on)geldigheid van de PCR-test – Bewuste Burgers

Lobbywerk Big Pharma en geheimhouding giftige bijwerking vaccins. – Bewuste Burgers

Zit er grafeenoxide in coronavaccins? – Bewuste Burgers

Deel deze informatie