Gevangenen vrijlaten, onschuldige burgers opsluiten

Het Corona beleid was al niet gek genoeg… We doen er nog een schepje bovenop.

Deel deze informatie

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” column_structure=”1_3,2_3″][et_pb_column _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” type=”1_3″][et_pb_image src=”https://bewusteburgers.be/wp-content/uploads/2020/11/Regering-moet-heel-snel-zoveel-mogelijk-gevangenen-vrijlaten.png” _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” title_text=”Regering moet heel snel zoveel mogelijk gevangenen vrijlaten” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” type=”2_3″][et_pb_text _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Het Corona beleid was al niet gek genoeg… We doen er nog een schepje bovenop. De rechten van gedetineerden worden geschonden en dat is niet ok.
De rechten van onschuldige burgers worden geschonden (bvb. avondklok, verplicht mondkapje, … ), dat is wel ok?

Hoe kijken jullie hiernaar?

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Lees verder op https://www.redactie24.be/politiek/regering-moet-heel-snel-zoveel-mogelijk-gevangenen-vrijlaten-115695

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deel deze informatie