Chinese topepidemioloog: ‘Ze hebben het virus niet geïsoleerd’!

Chinese topepidemioloog: ‘Ze hebben het virus niet geïsoleerd’!

Deel deze informatie

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.8.2″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

In de onderstaande video vertelt de Chinese topepidemoloog, Wu Zunyou, iets opmerkelijks toen NBC-verslaggeefster Janis Mackey Frayer hem vroeg waarom de gegevens over het coronavirus niet met de rest van de wereld gedeeld zijn: “Ze hebben het virus niet geïsoleerd. Dat is het probleem.”

https://youtu.be/YbSdG2imqEM

Het originele virus is dus nog niet geïsoleerd?  Is een jaar coronacrisis en alles van de PCR-test tot en met het vaccin dan gebaseerd op basis van een synthetische formule die gebaseerd is op aannames?

We hebben nu in een week of twee tijd het Engelse coronavirus (niet geïsoleerd nog) vergeleken met de Chinese corona (ook niet geïsoleerd) en stellen op basis van afwezig onderzoek vast dat de Engelse variant inderdaad ook in Europa is aangetroffen.

Wat Patrick Savalle en Flavio Pasquino vorig jaar al betoogden, is een feit,” twittert maatschappijkritisch platform BLCKBX. “Bestaat Sars-CoV-2 wel?

https://youtu.be/CZbnvWaEvYY

Waar is het bewijs voor isolatie?” Onderzoeksjournalist Savalle zegt: “Er is absoluut niets aan de hand wat er niet altijd al was. De IC’s zijn elk jaar vol. Het ziektebeeld is niet nieuw. Er is geen bijzondere oversterfte. Het gaat gewoon om het zoveelste griepvirus.”

Bronnen:

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deel deze informatie

1 thought on “Chinese topepidemioloog: ‘Ze hebben het virus niet geïsoleerd’!

Comments are closed.