Brusselse rechtbank oordeelt: sluiting restaurants is illegaal

We houden ons vast aan de mantra van Reiner Fuellmich: “Er is licht aan het einde van de lockdown-tunnel!”

Deel deze informatie

52 restauranthouders vechten de verplichting tot sluiting van de restaurants aan. De Franstalige rechtbank van eerste aanleg in Brussel verklaarde hun verzoek ontvankelijk en gegrond in een kort geding van 30 april.


De rechtbank is van oordeel dat de minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden niet bevoegd was om deze maatregelen te nemen, noch om de niet-naleving daarvan te bestraffen

De rechtbank geeft de regering dertig dagen de tijd om de nodige maatregelen te nemen om een einde te maken aan deze illegaliteit, op straffe van boetes die kunnen oplopen tot 250.000 euro.

Net als een de eerdere uitspraak op 31 maart 2021 kreeg de regering een veeg uit de pan van de rechter in kort geding te Brussel. De rechter besliste toen dat de drie wetten waarop de regering zich baseert om inperkingsmaatregelen te nemen onvoldoende zijn en dat de regering de universele rechten van de mens en de fundamentele grondrechten niet respecteerde.

In een rechtstaat hebben burgers het recht om voor de rechtbank te eisen dat ministers de (grond) wet volgen.

Zonder grondwet heeft een overheid geen basis om te mogen bestaan.

Reiner Fuellmich, één van de machtigste advocaten in Europa, is bezig (samen met een wereldwijde groep top-advocaten) om de WHO aan te klagen wegens misdaden tegen de mensheid. 

Dr Reiner Fuellmich says lockdowns are a crime against humanity – Jerm Warfare

Ook onze regering ziet de fraude. In onderstaande videolink hoort u het uit de mond van Björn Anseeuw: “Stop de Corona hocus pocus. De coronamaatregelen worden steeds gekker. Deze week vroeg ik in het parlement om enkel nog maatregelen te nemen op basis van een wetenschappelijke onderbouw. Maar men houdt vast aan hocus pocus. En zo blijft men de mensen voor de gek houden. Gelukkig weten steeds meer mensen wel beter.”

https://fb.watch/4YUzIbtcCj/

We houden ons vast aan de mantra van Reiner Fuellmich: “Er is licht aan het einde van de lockdown-tunnel!”

Bronnen:

Coronavirus: restaurants sluiten is illegaal, oordeelt de Brusselse Rechtbank van Eerste Aanleg

https://www.demorgen.be/nieuws/sluiting-restaurants-is-illegaal-oordeelt-brusselse-rechter~bdad791b/

Coronavirus: de sluiting van de Horeca wordt als illegaal beschouwd, de Belgische staat heeft 30 dagen de tijd om maatregelen te nemen

Rechter start aftelklok voor coronawet: ‘Een blamage voor de regering’ | De Morgen

https://www.standaard.be/cnt/dmf20210331_94032383

“Rechters moeten ons beschermen tegen een politicus als Frank Vandenbroucke”

https://jermwarfare.com/blog/reiner-fuellmich-who

About Author

Deel deze informatie