Wie is verantwoordelijk voor overlijden 13-jarige Jacob en 51-jarige Stephanie aan bijwerking corona vaccin?

De nieuwe wet van 13 juni 2020 in ons land zegt dat geen enkele dokter, geen enkele apotheker, ook niet degene die het spuitje zet, verantwoordelijk kan gesteld worden voor de bijwerkingen.

[et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

Tami Burages heeft via Twitter bekendgemaakt dat haar 13-jarige neefje Jacob Clynick drie dagen na zijn tweede Pfizer-vaccin is gestorven als gevolg van hartproblemen

Ze plaatste ook een foto van zijn vaccinatiekaart. “Hij had voor zover bekend geen gezondheidsproblemen. Hij slikte geen medicijnen. De hele familie is er kapot van.”

Ze wijst erop dat zich na de tweede Pfizer-prik meerdere gevallen van myocarditis hebben voorgedaan bij jonge mannen.

Fox News: hartontstekingen bij jong gevaccineerden – Bewuste Burgers

Ze vindt dat ouders gewaarschuwd moeten worden voor het risico.

“Als Jacob de tweede prik niet had gekregen, zou hij nog in leven zijn geweest!”

Ze vraagt zich hardop af of onschuldige kinderen moeten dienen als offerlam. “Dit zijn morele en ethische vragen waar een antwoord op moet komen.”

Veel tieners en volwassenen hebben last van bijwerkingen van deze experimentele vaccins.

Stephanie Wasil, 51 jaar oud uit Californië, sterft aan een hartstilstand dagen na ontvangst van haar tweede dosis van het Moderna-vaccin. 

Zach, Stephanies ex-man en oude vriend spreekt zich uit in een exclusieve video met getuigenissen van Covid Vaccine Victims.

Stephanie Wasil (EPISODE 2 of Covid Vaccine Victims “Sharing Their Stories”)


Wie is er nu verantwoordelijk voor de bijwerkingen (ziekte en dood) van de Coronavaccins?

De advocate Carine Knapen meldt ons in onderstaande video dat de nieuwe wet van 13 juni 2020 in ons land zegt dat geen enkele dokter, geen enkele apotheker, ook niet degene die het spuitje zet, verantwoordelijk kan gesteld worden voor de bijwerkingen.  

De burger mag de bijwerkingen niet zelf rapporteren. Het rapporteren mag alleen gebeuren als de dokter zelf beslist of hij de bijwerking wil rapporteren.

https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&caller=summary&pub_date=2021-06-16&numac=2021042204%0D%0A&fbclid=IwAR0WeKidmje1LjNhGa-qjPMjwnqaWUm33nfCg4vY9YJR-CR6PWT0uAkGtOI

Wie is de eindverantwoordelijke voor de vaccinatieschade? 

Degene die zijn toestemming geeft om de coronaprik te laten zetten.

De onschendbaarheid van de farmaceutische industrie – Bewuste Burgers

Uit een peiling van de Association of American Physicians and Surgeons (AAPS) blijkt dat bijna 60 procent van de artsen niet volledig gevaccineerd is tegen corona. De meerderheid van de artsen weigert de coronaprik.

Dit staat in schril contrast met de bewering van de Amerikaanse artsenvereniging AMA dat 96 procent van de praktiserende artsen volledig gevaccineerd is. 

Artsen hebben weet van het bestaan van patiënten die ‘ernstige bijwerkingen’ hebben gekregen en melden dat de prikken meer risico’s met zich meebrengen dan de ziekte zelf. 

De redenen die artsen opgaven om de prik niet te nemen zijn o.a de onbekende langetermijneffecten, het gebruik van weefsel van geaborteerde foetussen, ‘het is experimenteel’, de beschikbaarheid van effectieve behandelingen en gevallen van sterfte en bloedstolsels.

Bronnen:

13-jarige Jacob valt 3 dagen na tweede Pfizer-prik dood neer

Obituary of Jacob Michael Clynick | Deisler Funeral Home

Jacob, 13 jaar jong, valt 3 dagen na het Pfizer-‘vaccin’ dood neer – Frontnieuws

https://drive.google.com/file/d/1PIIqBumg6106S_XR0NmxRy6rFuaRebj9/view?usp=drivesdk

Majority of Physicians Decline COVID Shots, according to Survey – AAPS | Association of American Physicians and Surgeons

https://www.ninefornews.nl/peiling-bijna-60-amerikaanse-artsen-weigert-coronaprik/

Het opgelicht tipje van de vaccinatiesluier – Bewuste Burgers

Lobbywerk Big Pharma en geheimhouding giftige bijwerking vaccins. – Bewuste Burgers

[/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]

1 thought on “Wie is verantwoordelijk voor overlijden 13-jarige Jacob en 51-jarige Stephanie aan bijwerking corona vaccin?

 1. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen daden.
  Als deze mensen het spuitje zelf vrijwillig laten zetten is dan hun eigen verantwoordelijkheid.
  Dat de bijwerkingen niet goed bekend/bestudeerd zijn en dat de eerste generatie vaccin onder een noodgoedkeuring worden gezet werd voldoende gecommuniceerd in de media.
  Samengevat, wie zijn gat brand moet op de blaren zitten.
  Ze moesten die spuit maar niet gaan zoeken dan waren ze (misschien) nog onder ons.
  Met paniekeurs om datze niet dood willen, of omdat ze er anders straks niet meer bij horen, of mensen die de spuiten halen om op reis te kunnen gaan heb ik vast geen medelijden.
  moeten ze zelf maar weten.

Comments are closed.