Waarom dwingt de regering gezonde mensen tot invasieve experimententele behandeling met risico op ernstige bijwerkingen?

1

Het coronavaccin kan bloedstolsels, ontsteking van het hart, miskramen, auto-immuunziekten, kanker en onvruchtbaarheid veroorzaken en tevens resulteren in een pathologische immuunreactie.

Deel deze informatie


In een acute setting kan het coronavaccin bloedstolselsontsteking van het hart en miskramen veroorzaken. 

Het lichaam verandert in een fabriek voor het produceren van spikes die migreren naar het endothelium, de binnenbekleding van je bloedvaten en kleine doornen vormen aan de binnenkant van je bloedvaten. Als de bloedcellen er doorheen stromen, raken ze beschadigd en veroorzaken ze bloedstolsels. Als dat in het hart gebeurt, spreken we van een hartaanval, als het in de hersenen gebeurt, ontstaat er een beroerte. 

In de subaccute setting (op middellange termijn) kan de vaccinschade resulteren in een pathologische rampzalige immuunreactie en op lange termijn kunnen toenemende auto-immuunziekten, kanker en onvruchtbaarheid ontstaan.

Het Testimonies Project is opgericht om een platform te bieden aan al diegenen die getroffen zijn na het krijgen van de covid-19-vaccins, en om ervoor te zorgen dat hun stem wordt gehoord. Hieronder vindt u de link met de lange lijst van mensen met complicaties ten gevolge van deze invasieve behandeling. 

Home – No More Silence – Telling Our Stories

The testimonies project – the movie

Iemand die van nature door antistoffen geïnduceerde immuniteit heeft, dat is een miljard keer effectiever dan kunstmatig opgewekte immuniteit door middel van vaccins.

Natuurlijke immuniteit 13x effectiever dan vaccins – Bewuste Burgers

Wat is het nut van deze vaccins?

Het coronapaspoort geeft een vals gevoel van veiligheid omdat het de persoon niet beschermt tegen het krijgen of verspreiden van het virus. 

Het coronapaspoort is daarom volkomen onlogisch en niet wetenschappelijk.

Bronnen:

Europarlementariërs verdedigen grondrechten EU-burgers en verzetten zich tegen verplichte vaccinatie en coronapaspoort – Bewuste Burgers

Tegenwind: Vaccinoloog Prof. Dr. Theo Schetters over risico’s massavaccinatie – Bewuste Burgers

Wekelijkse update Steven Arrazola: Persconferentie Europees Parlement tegen gebruik Coronapas – Bewuste Burgers

Waarom staat regering toe mensen te injecteren met experimenteel coronavaccin dat dodelijke en ernstige gezondheidsschade veroorzaakt? – Bewuste Burgers

Deel deze informatie

1 thought on “Waarom dwingt de regering gezonde mensen tot invasieve experimententele behandeling met risico op ernstige bijwerkingen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *