Als het aan globalisten ligt zal pandemie pas eindigen wanneer digitale totalitaire monetaire systeem op plaats is

De globalisten spelen het eindspel met behulp van dit nieuwe systeem en zorgen er op die manier voor dat niemand kan kopen of verkopen, behalve hij die de QR-code heeft.

Deel deze informatie


In onderstaand interview verwerft u inzicht in de economie die achter het c19-verhaal speelt.

Melissa Ciummei, een financiële investeerder uit Noord-Ierland, vertelt ons dat injectiepaspoorten als datapaspoorten zullen worden gebruikt om participatie in de samenleving te controleren.

Het paspoortsysteem is gemaakt om een ​​financiële reset te bewerkstelligen, ter vervanging van het falende fiat-valutasysteem.

Omdat paspoorten cruciaal zijn voor de implementatie van dit nieuwe totalitaire financiële systeem, hebben de globalisten een plan opgezet voor verplichte vaccinatie van alle burgers, jong en oud.

De globalisten spelen het eindspel met behulp van dit nieuwe totalitaire systeem en zorgen er op die manier voor dat niemand kan kopen of verkopen, behalve hij de QR- code heeft.

Een lieve oude vader zei tegen zijn dochter in de jaren 70:

“De regering zal pas blij zijn als ze ons allemaal opsluiten in kleine doosjes waar ons eten onder de deur wordt geduwd.”

Melissa roept op tot burgerlijke ongehoorzaamheid om te voorkomen dat dit nieuwe systeem van totalitaire controle over elk aspect van ons leven wordt ingevoerd. Is leven in een dictatuur wat we willen voor onze kinderen?

Sta op en zeg NEE tegen deze globalistische overname!

The people have the power!

Bronnen:

Wat is ‘The Great Reset’? | De gedachte achter ‘Build Back Better’ – Bewuste Burgers

Een totaalplaatje van ‘The Great Reset’ – Bewuste Burgers

The Great Reset, het complete verhaal – Bewuste Burgers

Coronavaccins verhogen dramatisch ACS-risico (acute myocardinfarct en instabiele angina pectoris) zoals gemeten met PULS-cardiale test – Bewuste Burgers

De Tijd: de risico’s van het coronavaccin – Bewuste Burgers

Dr. Andreas Schlecht: injecties vernietigen het menselijke afweersysteem – Bewuste Burgers

Deel deze informatie