Engeland schaft coronatoegangspas af

Er zijn flink wat Lords in Engeland die helemaal klaar zijn met de coronagekte, zij hebben wél respect voor burgerrechten. Een prima verhaal en een geweldige overwinning.


Een geweldige overwinning voor vrije burgers in Engeland.

Het kabinet aldaar heeft namelijk laten weten dat het de “Covid pass” – oftewel het Coronacertificaat of de Coronatoegangspas – deze maand afschaft.

Het lijkt erop dat in februari alleen mondmaskers binnen nog op moeten. Alle andere restricties komen te vervallen. En zelfs dat mondkapje verdwijnt, want de media houden er rekening mee dat Engeland gewoon weer helemaal vrij wordt.

Afgelopen maand zei Javid dat hij een 3G-systeem wilde invoeren. Dat houdt dus in: genezen, gevaccineerd, of negatief getest. Dat zou nodig zijn bij nachtclubs en bij grote evenementen, met name. Maar burgers zagen de bui natuurlijk al hangen; dat kon dan snel uitgebreid worden naar andere dingen.

Maar nu zal Javid zeggen op 26 januari dat deze maatregelen niet meer nodig zijn. Daarnaast zeggen Britse onderzoekers sowieso al dat met name het ‘gevaccineerde’ gedeelte weinig zin heeft omdat de vaccins (vrijwel) niet beschermen tegen Omicron.

“Massavaccinatie heeft de pandemie niet bedwongen maar dominante varianten hebben de zaak keer op keer verergerd waardoor we feitelijk de pandemie in stand houden met terugkerende golven”, aldus Dr. Geert Vanden Bosche, die alles minutieus toelicht.

https://www.blckbx.tv/videos/vandenbossche

Het immunsysteem wordt t.g.v. een vaccin voor het leven lang geprogrammeerd om antistoffen op te roepen voor een specifieke virusstam, zoals SarsCov-2. Deze respons overrulled het natuurlijke immuunsysteem en daardoor ontstaan er bij een hoge virulentie, gevaren voor de gezondheid.

https://www.blckbx.tv/videos/kinderen-vaccineren

Natuurlijke immuniteit 13x effectiever dan vaccins – Bewuste Burgers

Een prima verhaal en een geweldige overwinning, natuurlijk, maar wat Javid onvermeld laat is dat hij en Johnson hier feitelijk toe gedwongen worden door het House of Lords. 

Er zijn namelijk flink wat Lords in Engeland die helemaal klaar zijn met de coronagekte. Anders dan het politieke tuig dat het voor het zeggen heeft bij ons hebben zij wél respect voor burgerrechten.

Professor klinische microbiologie en immunologie: waarheid draconisch beleid coronavirus komt aan het licht – Bewuste Burgers

Als Johnson en Javid niet een stap terugdoen krijgen ze gewoon te maken met een rebellie van de Lords. En dus maken ze nu pas op de plaats.

https://www.dagelijksestandaard.nl/2022/01/overwinning-engeland-gooit-coronatoegangspas-in-de-prullenbak-niet-meer-nodig-nu-met-omicron/

Dit is gewoon heel goed nieuws. In Engeland wordt er een overwinning geboekt voor vrije burgers. 

Nu België nog!

Bronnen:

https://www.thetimes.co.uk/article/sajid-javid-to-abandon-covid-passes-as-the-omicron-surge-recedes-nq7cbvgj5

Worden wij momenteel massaal gehypnotiseerd in één zeer negatief en angstig verhaal? – Bewuste Burgers

Comité voor Bio-ethiek: “Er is niet voldaan aan voorwaarden voor verplichte vaccinatie” – Bewuste Burgers

Spanje wil corona als gewone griep gaan beschouwen – Bewuste Burgers

Uit gepubliceerde studie met analyse gegevens 185 landen blijkt hoogste sterftecijfers in landen waar meest gevaccineerd werd – Bewuste Burgers