Weigert meer dan 60% van de medische professionals het coronavaccin?

Medici geven aan zich er volledig van bewust van te zijn dat de Covid-19 injecties buitengewoon vaak heftige bijwerkingen en ernstige tegenreacties zoals verlammingen, bloedpropjes, miskramen, amputaties, menstruele problemen, blindheid, toevallen en hartproblemen veroorzaken.

Deel deze informatie


Uit een grootschalige peiling van de Association of American Physicians and Surgeons (AAPS) onder medische professionals komt naar voren dat meer dan 60%weigert zich tegen Covid-19 te laten vaccineren, omdat ze dat onnodig vinden en ervan overtuigd zijn dat deze als vaccins verpakte experimentele gentherapie injecties meer kwaad dan goed doen. 

Het onderzoek toont aan dat de officiële verklaring dat 96% van het medische personeel inmiddels is gevaccineerd, van geen kant klopt. 

In Portugal heeft een rechter bevestigd dat het echte aantal Covid-19 doden niet ruim 17000 (vergelijkbaar met Nederland), maar slechts 152 bedraagt. Dat betekent dat meer dan 99% in werkelijkheid ergens anders aan is gestorven.

AAPS uitvoerend directeur dr. Jane Orient reageerde dat ‘het verkeerd is iemand die een shot weigert een anti-vaxxer te noemen. Er zijn bijna geen artsen die ‘anti-antibiotica’ of ‘anti-chirurgie’ zijn. Daarentegen zijn ze allemaal tegen behandelingen waarvan ze denken dat die onnodig zijn en meer kwaad dan goed doen, of die inadequaat zijn getest.’

54% van de ruim 700 medici die reageerden gaf aan zich er volledig van bewust van te zijn dat de Covid-19 injecties buitengewoon vaak heftige bijwerkingen en ernstige tegenreacties zoals verlammingen, bloedpropjes, miskramen, amputaties, menstruele problemen, blindheid, toevallen en hartproblemen veroorzaken. 

80% van de ongevaccineerde artsen vindt daarom dat het risico van deze ‘vaccins’ groter is dan de (veronderstelde) ziekte zelf.

Velen maken zich zorgen over de gevolgen op lange termijn, en het feit dat de ‘vaccins’ experimenteel zijn en deels zijn gebaseerd op menselijke abortus cellijnen

Tevens wordt gewezen op het feit dat er effectieve behandelingen van Covid bestaan, zoals Ivermectine en het hydroxychloroquine-zink protocol. Ondanks grote successen hiermee in andere landen mogen die in het Westen niet of amper worden voorgeschreven.

Ondertussen wordt onder het mom van de ‘bestrijding’ van een coronavirus, dat een gemiddelde IFR van slechts 0,15% heeft (en 0,05% voor de bevolking tot 70 jaar, waarmee het de helft minder gevaarlijk is dan een gewone griep), een grove misdaad tegen de menselijkheid gepleegd door nu ook kinderen en jongeren te injecteren met een serie niet of nauwelijks geteste, hoogst experimentele stoffen.

En dat eist dagelijks een gruwelijke tol. De Covid-19 ‘vaccins’ hebben nu al een hogere sterftekans dan meer dan 70 vaccins in de afgelopen 30 jaar bij elkaar opgeteld.

https://www.facebook.com/1590579464/posts/10223193640781269/?d=n

Dr.Vladimir Zelenko – Coronavirus & Experimental Injections

Wanneer stoppen we deze ernstige misdaden tegen de menselijkheid, die schaamteloos onder het mom van ‘volksgezondheid’ tegen de wereldbevolking worden uitgevoerd?

De Vrije Omroep DVO: Tim Gielen – The Great Reset

Bronnen:

Meer dan 60% van artsen VS weigert Covid vaccin; ‘Sterfte nu hoger dan 70 vaccins in 30 jaar bij elkaar opgeteld’ – Xandernieuws

Lobbywerk Big Pharma en geheimhouding giftige bijwerking vaccins. – Bewuste Burgers

Sam Brokken: vaccinatie bij kinderen – Bewuste Burgers

Professor Theo Schetter: Ligt het bewijs voor onze neus? Is de pandemie al voorbij sinds mei 2020? – Bewuste Burgers

Vooraanstaande medici: jongeren mogen niet gevaccineerd worden! – Bewuste Burgers

Wie is verantwoordelijk voor overlijden 13-jarige Jacob en 51-jarige Stephanie aan bijwerking corona vaccin? – Bewuste Burgers

Burgerlijk Proefkonijn voor een experimenteel coronavaccin – Bewuste Burgers

18 REDENEN WAAROM IK HET COVID-VACCIN NIET GA HALEN – Bewuste Burgers

Waarom uitbraak bij volledig gevaccineerde rusthuizen? – Bewuste Burgers

Ligt verantwoordelijkheid voor gezondheid bij onszelf of bij de dokter? – Bewuste Burgers

Het opgelicht tipje van de vaccinatiesluier – Bewuste Burgers

Corona – de waarheid in 7 minuten (GECENSUREERD DOOR YOUTUBE!)

Deel deze informatie

1 thought on “Weigert meer dan 60% van de medische professionals het coronavaccin?

  1. Woon in Indonesie en als je hier geen vaccin neemt gooien ze je de gevangenis in… lijkt wel oorlog hier

Comments are closed.