Burgerlijk Proefkonijn voor een experimenteel coronavaccin

De dodelijke doofpot rond het experimenteel coronavaccin.

Deel deze informatie

Vaccinatieschade verborgen in het volle zicht


Een onafhankelijke onderzoeker publiceerde een artikel over het aantal sterfgevallen na experimentele coronavaccinatie, getiteld ‘De dodelijke doofpot rond het experimenteel coronavaccin’. Het artikel heeft betrekking op de overlijdens in de Verenigde Staten.

Het aantal sterfgevallen dat is gemeld bij het VAERS is dit jaar enorm toegenomen.

Lang niet alle gevallen worden gemeld, wat betekent dat het werkelijke aantal sterfgevallen veel hoger ligt.

Waarom wordt het rapporteren van vaccinatieschade en onderzoek naar de veiligheid van vaccins door de overheid ontmoedigd?

Het rapporteren van vaccinatieschade en onderzoek naar de veiligheid van vaccins wordt door de overheid ontmoedigd. – Bewuste Burgers

De meest recente update van Bijwerkingencentrum Lareb bevat 286 meldingen van overlijden na experimentele coronavaccinatie. Zorgmedewerkers zien in de praktijk wat de experimentele vaccins met mensen doen, maar de meesten durven zich niet uit te spreken. De enkeling die zich wel uitspreekt, wordt onherroepelijk gecensureerd.

De vaccinefabrikanten hebben in 2011 het hooggerechtshof kunnen overtuigen dat er geen aansprakelijkheid moet zijn voor de farmaceutische industrie met betrekking tot vaccins. 

Het gevolg is dat er geen druk is op de kwaliteitscontrole van vaccins omwille van deze vrijstelling van productaansprakelijkheid. Ze kunnen in principe om het even wat in de vaccins stoppen. 

Bovendien is er gedurende 32 jaar geen kwaliteitscontrole uitgevoerd op Federaal goedgekeurde vaccins. Dat betekent dat er geen actueel bewijs is over de werking en de veiligheid van vaccins.

De onschendbaarheid van de farmaceutische industrie – Bewuste Burgers

Ambulancechauffeur Raymond Zuidwijk:  “Wij maken dagelijks mensen mee die na hun vaccin, eerste of tweede prik, de schadelijke bijwerkingen ondervinden en acuut in nood komen.” 

Uit een recente peiling blijkt dat meer dan de helft van de Zweden het experimenteel vaccin zullen weigeren omdat ze bang zijn voor bijwerkingen. 

De prominente Franse infectioloog Eric Caumes is zich een hoedje geschrokken van het grote aantal bijwerkingen dat het experimenteel corona vaccin van Pfizer veroorzaakt. Caumes adviseert niet te vaccineren. Zelf gaat hij het experimenteel vaccin niet nemen omdat de bijwerkingen te ernstig zijn. 

Risico’s en bijwerkingen van het coronavaccin – Bewuste Burgers

Het gevaar met het experimenteel corona vaccin zit volgens Dr Wolfgang (ex voorzitter van de Gezondheidscommissie van de Raad van Europa) en dr Yeadon (ex-vice president Pfizer) in het verhoogd risico op het ontstaan van een cytokine storm in het lichaam. Cytokinen zijn kleine eiwitten die door veel verschillende cellen in het lichaam worden afgegeven, waaronder die van het immuunsysteem. Ze coördineren de reactie van het lichaam tegen infectie en veroorzaken ontstekingen. 

Bij vaccinatie kunnen overmatige of ongecontroleerde niveaus van cytokinen vrijkomen die vervolgens meer immuuncellen activeren, wat resulteert in hyperinflammatie. Dit kan de mens ernstig schaden of zelfs doden. 

Het gevaar met het coronavaccin – Bewuste Burgers

Ondanks alle informatie rond het gevaar en de complicaties met de experimentele vaccins, gaat men door met vaccineren. Op ‘het dashboard vaccinaties België’ kan men zien hoeveel experimentele vaccins er geleverd zijn en per dag toegediend worden in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

Artsen Voor Vrijheid is een neutrale, onafhankelijke organisatie die getuigenissen verzamelt van artsen en specialisten, zorgpersoneel en verpleegkundigen, wetenschappers en laboranten, patiënten en hun familie, zelfstandigen, werknemers en ouders.

Het doel van deze organisatie is om een overzicht te krijgen van de crisissituatie en te openbaren wat niet in de media verschijnt.  In de link hieronder vindt u in de bronnen een hyperlink van Artsen Voor Vrijheid over vaccinatie waar alle complicaties verzameld staan. 

Complicaties met het corona vaccin – Bewuste Burgers

Zijn wij menselijke proefkonijnen?

Kinderarts Angelina Farella uit Texas heeft in de afgelopen 25 jaar tienduizenden vaccins gezet. Ze is voorstander van vaccins, maar fel tegen het experimenteel coronavaccin, als je het al een vaccin kunt noemen, zo zei ze tijdens een bijeenkomst met leden van de commissie van binnenlandse zaken van de Senaat van Texas.

Het experimenteel coronavaccin heeft in de VS geleid tot meer dan 4000 sterfgevallen en is nog altijd niet van de markt gehaald. 

“Dit is volstrekt onacceptabel!”


Bronnen:

https://faqs.in.gov/hc/en-us/articles/360054156652-What-are-the-ingredients-in-the-Moderna-COVID-19-Vaccine-

Poolse arts bespot critici van Covid-19 vaccin terwijl hij de injectie neemt – overlijdt enkele dagen later – Frontnieuws

http://www.virginiastoner.com/writing/2021/5/4/the-deadly-covid-19-vaccine-coverup

Zweden maken zich grote zorgen om coronavaccin: ‘Het heeft mijn leven verwoest’

Narcolepsy fiasco spurs Covid vaccine fears in Sweden

Menselijke proefkonijnen: ‘Dieronderzoek coronavaccins werd overgeslagen omdat de dieren doodgingen’

Senate Committee on State Affairs (Part I) – May 6th, 2021

Schadelijke bijwerkingen coronavaccins: ‘Wij maken dagelijks mensen mee die acuut in nood komen’

Deel deze informatie

1 thought on “Burgerlijk Proefkonijn voor een experimenteel coronavaccin

  1. De cijfers in de afbeelding bovenaan lijken me achterhaald. Bij mijn weten heeft WHO de IFR reeds bijgesteld tot 0,15%, en voor niet-risicopatiënten is het nog een stuk lager.

Comments are closed.